Balkanski sindrom je Slavene pretvorio u Indijance Europe

SLAVENSKI/SLOVENSKI NARODI – RIJEŠIMO SE VEĆ JEDNOM SINDROMA ŽRTVE I POTČINJENOSTI!

Odličan tekst na portalu Matrixworld, preuzela sam sa fb stranice Talasi visoke vibracije, koji na najbolji način govori o našoj zajedničkoj historiji, ali i postignućima civilizacije koja je ovdje bila starosjedilačka, i nije se niotkud doselila.Sve bajke o doseljavanju Slavena na Balkan, sad su već odavno pale u vodu, Potomci smo jedne velike civilizacije i vrijeme je da se to glasno i jasno kaže. Vrijeme je da shvatimo da niti smo žrtve, niti trebamo biti potčinjeni niti tražiti pomoć od bil okakvih "zapadnih" i "istočnih" saveznika jer najbolji saveznici su – ljudi koji žive odmah s druge strane ograde, naši susjedi, dakako!
Nadam se da će podaci iz narednog teksta uliti bar malo pameti i istopiti mržnju dežurnim nacionalistima kojih ima, na žalost, još uvijek dosta u svim državicama bivše Juge. Njima na znanje, svi narodi bivše Jugoslavije potiču iz iste, jedne i jedine civilizacije i naroda koja se zove Sloveni/Slaveni i džaba vam mržnja. Mrzite samo sami sebe!

Pročitaj  Ja sam Duša koja te treba…

Prije nego otvorite link, dajem samo jedan kratak isječak iz tog velikog, ali izuzetno zanimljivog teksta. Toplo preporučujem da pročitate!

"Dr. Harold Harman, vodeći svjetski sumerolog i ekspert za drevne civilizacije u svojoj knjizi “Zagonetka dunavske civilizacije” piše da se prva civilizacija nije razvila u Sumeru, nego ovdje, na Balkanu. I zaista, prvi kotač sa osovinom ne nalazimo u Iraku, nego pored Ljubljane, prvu kuću na svijetu sa centralnim grijanjem kod Iloka, u Bapskoj, prvu peć za kruh i prvi urbanistički plan na svijetu u Blagotinu, prvi kalendar kod Smederevske Palanke, prvo topljenje rude u Srbiji i Bugarskoj, čak i prvo protopismo na brojnim lokalitetima po Srbiji i Rumunjskoj. "

https://matrixworldhr.com/…/balkanski-sindrom-je-slavene-…/…

Balkanski sindrom je Slavene pretvorio u Indijance Europe

Slaveni su najmnogoljudnija etnička skupina Europe, ta činjenica je smetala i još uvijek smeta vladarima iz sjene koji su tijekom milenija naučili kako primjenom psihopatske tehnike “zavadi p…


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Pročitaj  "BUDHIN MIR" Sada je najteže ostati miran jer se situacija zateže do ...
Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email