Balkanski sindrom je Slavene pretvorio u Indijance Europe

SLAVENSKI/SLOVENSKI NARODI – RIJEŠIMO SE VEĆ JEDNOM SINDROMA ŽRTVE I POTČINJENOSTI!

Odličan tekst na portalu Matrixworld, preuzela sam sa fb stranice Talasi visoke vibracije, koji na najbolji način govori o našoj zajedničkoj historiji, ali i postignućima civilizacije koja je ovdje bila starosjedilačka, i nije se niotkud doselila.Sve bajke o doseljavanju Slavena na Balkan, sad su već odavno pale u vodu, Potomci smo jedne velike civilizacije i vrijeme je da se to glasno i jasno kaže. Vrijeme je da shvatimo da niti smo žrtve, niti trebamo biti potčinjeni niti tražiti pomoć od bil okakvih "zapadnih" i "istočnih" saveznika jer najbolji saveznici su – ljudi koji žive odmah s druge strane ograde, naši susjedi, dakako!
Nadam se da će podaci iz narednog teksta uliti bar malo pameti i istopiti mržnju dežurnim nacionalistima kojih ima, na žalost, još uvijek dosta u svim državicama bivše Juge. Njima na znanje, svi narodi bivše Jugoslavije potiču iz iste, jedne i jedine civilizacije i naroda koja se zove Sloveni/Slaveni i džaba vam mržnja. Mrzite samo sami sebe!

Pročitaj  ŠTA SVE POSTIŽEMO ENERGETSKIM TRETMANIMA... Kako sam i obećala, nastavljam odgo...

Prije nego otvorite link, dajem samo jedan kratak isječak iz tog velikog, ali izuzetno zanimljivog teksta. Toplo preporučujem da pročitate!

"Dr. Harold Harman, vodeći svjetski sumerolog i ekspert za drevne civilizacije u svojoj knjizi “Zagonetka dunavske civilizacije” piše da se prva civilizacija nije razvila u Sumeru, nego ovdje, na Balkanu. I zaista, prvi kotač sa osovinom ne nalazimo u Iraku, nego pored Ljubljane, prvu kuću na svijetu sa centralnim grijanjem kod Iloka, u Bapskoj, prvu peć za kruh i prvi urbanistički plan na svijetu u Blagotinu, prvi kalendar kod Smederevske Palanke, prvo topljenje rude u Srbiji i Bugarskoj, čak i prvo protopismo na brojnim lokalitetima po Srbiji i Rumunjskoj. "

https://matrixworldhr.com/…/balkanski-sindrom-je-slavene-…/…

Balkanski sindrom je Slavene pretvorio u Indijance Europe

Slaveni su najmnogoljudnija etnička skupina Europe, ta činjenica je smetala i još uvijek smeta vladarima iz sjene koji su tijekom milenija naučili kako primjenom psihopatske tehnike “zavadi p…


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Pročitaj  Zašto je bitno povećati svijest u ovoj godini?
Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email