Bio-Plazma i Duša-Duh Plazma je najrasprostranjenija supstanca u našem Univerzu…

Bio-Plazma i Duša-Duh
Plazma je najrasprostranjenija supstanca u našem Univerzumu, ona prožima apsolutno sve u Kreaciji. Ona stvara svod pomoću niti koje se međusobno prepliću i komunicira sa svim drugim stvarima.Ta činjenica je od važnosti za održavanje stanja Svjesnosti Jedinstva.Zato je plazma sučelje koje komunicira sa cjelokupnom inteligentnom energijom čitave Kreacije. Naša lična unutarnja iskra plazme je naše direktno sučelje kojim se povezujemo sa masivnom jezgrom plazme Univerzuma, odnosno ona je ono što nas povezuje sa Kosmičkim umom Božanskog Izvora.
Ta jezgra Univerzuma je masivna količina plazme koja rotira ka vani iz centra i iz koje su izbačene u prostor bezbrojne plazma iskre svjetlosti ili bolje rečeno jedinice Svjesnosti. Mi smo sunca, zvijezde i iskre te univerzumske plazma Duše-Duha koje su se projicirale na najniže dimenzije, udaljavajući se od naše direktne povezanosti sa univerzalnim jezgrom ili Božanskim Izvorom. Što smo se više udaljavali na tom putovanju od Božanske jezgre, to smo manju povezanost imali sa njom, a time i manje plazma energije kojom bismo dopunili naša vlastita plazmatična duhovna tijela i Svijest.
Naša duša i naša tijela (koja čine auru) se grade, jačaju i energiziraju iz iste jezgre iz koje je stvoren Univerzum, a to je plazma. Duša-Duh je „tvornica“ plazme u našem fizičkom tijelu koja funkcionira slično biološkom kompjuteru. Kako mi napredujemo na svom duhovnom putu i povećavamo nivo Svijesti, elementi više Svjesnosti se utiskuju u naše ćelije prolazeći kroz plazma membranu. Ovi elementi više Svjesnosti energetski podižu našu ukupnu Svjesnost i transformišu naše mišljenje o tome tko smo mi. Ovaj novi „sadržaj“ u našoj Svjesnosti se utka u naše fizičko tijelo što ima za posljedicu da tijelo odbacuje pređašnju gustinu i identitet. Tada počinje obnavljanje našeg tijela proizvodeći veće količine naše interne plazme.
Linije napajanja u našim tijelima imaju direktno sučelje koje djeluje kao antena pomoću koje se mi povezujemo sa univerzumskom jezgrom plazme kako bismo napunili vlastite energetske baterije i proširili našu Svjesnost. Kad smo sposobni povezati se sa ovom jezgrom tada neprestano možemo dopunjavati našu vlastitu količinu energije u tijelu. Kad napunimo vlastite „unutarnje baterije“, postajemo sposobni slati, primati i razmjenjivati energiju sa Univerzalnom jezgrom plazme, ali i sa svim ostalim iskrama plazme oko nas. Ako ne znamo kako koristiti naše vlastito sučelje te napuniti svoje plazma baterije i povezati se s univerzalnom energijom, tada ćemo uvijek imati jako nizak nivo energije i posljedično tome će fizičko tijelo umirati. Ako nemamo dovoljno enegije u tijelu mi ne možemo funkcionirati dobro na bilo kom nivou: fizičkom, emocionalnom, mentalnom ili duhovnom. Ako mislimo o sebi da smo mi samo to što imamo u glavi, što razmišljamo ili ako mislimo da smo samo fizička bića i ništa drugo, tada gubimo sposobnost da se direktno povezujemo sa onim što nam obezbjeđuje tu energiju, a to je Božanski Izvor. Kad smo u tom stanju iscrpljenosti, tada smo vrlo nesrećni, i onda naš um traži vanjske stvari koje će nam skrenuti pažnju s naše „nesreće“ .Ta nepovezanost sa Božanskim izvorom čest je uzrok naše ovisnosti o izvanjskim stvarima.
(U sljedećem nastavku o borbama za rastavljanje mašinerije Vještačke inteligencije koja se uplela u plazma sfere oko naše planete te o temporalnim ratovima)

Pročitaj  Duhovnost, depresija I ludilo
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Dragi posjetioci Utočišta! Zbog novih pravila društvene platforme na kojoj se s...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email