Biti reiki učitelj

Biti reiki učitelj

Dragi slušatelji, dragi kolege,

Želio bih s vama podijeliti neke vrijedne savjete o reiki učiteljstvu. Kao međunarodni reiki majstor učitelj sa skoro 20 godina iskustva, želim motivirati i podržati sve vas koji dijelite istu strast prema reikiju.

Evo 3 ključne poruke koje želim istaknuti:

1. Vrijednost autentičnosti: Važno je održavati reiki tehniku autohtonom i biti odgovoran predstavnik ove predivne tehnike iscjeljivanja. Budite ambasadori reikija, pravi učitelji i pouzdani nositelji reiki energije.

2. Neprekidan rast i učenje: Učenje reikija nije proces koji se događa preko noći ili kroz jedan tečaj. Kontinuirano ulaganje u vlastito znanje, učenje novih vještina i usvajanje novih lekcija su ključni elementi za postizanje vrhunskog kvaliteta učiteljstva.

Pročitaj  202: Osjetiti energiju - Ep202

3. Dostupnost i podrška: Vaša dostupnost učenicima je ključna kako bi im omogućili napredak i postizanje njihovih ciljeva. Budite tu za njih putem komunikacijskih kanala poput e-maila i podržavajte ih u njihovom duhovnom putu.

Hvala vam što ste bili dio ovog podcasta i podržali moj rad. Ako se želite dodatno informirati, preporučujem da se pretplatite na moj YouTube kanal i posetite našu online platformu Reiki Dojo škole.

Nastavimo širiti ljubav i svjetlost reikija!

Srdačno,

Danijel Salijević

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Pročitaj  42: 42 - DanCast - Vrijeme Je Za...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email