Bol kod reiki tretmana

Bol kod reiki tretmana

Jeste li ikada razmišljali o tome da li reiki tretmani bole? Možda vam je poznato kako nakon neke masaže možete osjetiti bol u leđima ili ramenima, jer ponekad su te masaže malo izazovnije. No, da li taj osjećaj boli postoji i kod reiki tretmana? Kada se javlja? I što nam točno poručuje? O svemu tome ćemo razgovarati u današnjoj emisiji Reiki Dojo podcasta.

Reiki tretmani su često praćeni različitim senzacijama. Možda ćete osjetiti trnce, škakljanje, potrebu za smijehom ili plakanjem, svrbež ili osjećaj da se nešto oslobađa. U nekim izuzetnim slučajevima, može se čak javiti i bol. U ovoj epizodi ćemo istražiti tu bol i saznati što nam ona poručuje.

Važno je napomenuti da je reiki tehnika rukopoložaja ili kanaliziranja energije. Prilikom reiki tretmana, terapeut nježno polaže ruke na tijelo klijenta na određenim pozicijama kako bi prenio energiju i omogućio primanje kvalitetne i cjelovite energije. Nema masaže niti pritiska koji bi mogli uzrokovati bol. Dakle, ako se bol javlja, što nam ona poručuje?

Pročitaj  Kako smiriti svoje misli ep 308

Bol ima svoju svrhu – alarmirati nas da je negdje potrebno djelovati. On je poput alarma koji se uključuje kada nešto ne primjećujemo ili ignoriramo. Ako samo ugasimo alarm, on će se ponovno aktivirati nakon nekog vremena. Što više puta odgađamo reagiranje na taj alarm, to će situacija postajati kompliciranija.

Cijeli članak:

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Pročitaj  41 - DanCast - Problemi Ili Izazovi
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email