Četvrtak – Dan za analizu i posao

Četvrtak – Dan za analizu i posaoSazvježđe današnjeg dana je Ardra, u prijevodu suza. Ipak, mogli bi zaključiti da je ovo tužan dan, ali sasvim suprotno ovaj dan daje snažnu pokretačku energiju čak i destruktivnu jer je pod utjecajem Rudre i Shive, daje jaku oštrinu. Shiva je s jedne strane blag, smiren i obziran za dobrobit svijeta, dok je s druge strane poznat kao destruktivno božanstvo. Suza dolazi kada želje nisu ostvarene, a božanstva govore o emocijama koje nismo asimilirali, pa one postoje još uvijek kroz planete i bogove. Sve u konačnici ovisi o pojedincu asimilira li te kvalitete ili ne. Ovo je dan koji je odličan za analitiku, informatiku, ali ako su vam danas jake želje, suze su moguće.

Pročitaj  Ovo su počeci mojih dugogodišnjih spiritualnih iskustava s tibetanskim lamama, n...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email