Četvrtak – Dan za nove početke i zdravlje

Četvrtak – Dan za nove početke i zdravlje


Četvrtak – Dan za nove početke i zdravlje

 
Sazviježđe Ashwini je prvo sazviježđe koje se nalazi u Ovnu. Predstavlja novi početak i njome vlada Ketu (nosilac prošle karme) koji  nosi želju za slobodom. Ovo je dan koji kroz dva aspekta daje naglasak na liječenju i zdravlju pa se njime možete danas i pozabaviti.
 Inače, Ashwini predstavlja  dvojni konjanik. Konji su simbolički prijevoznici Sunca, a to je podsjetnik na povezanost duše s vječnošću. Dvojnost ovog sazviježđa poznata je kao  Aswini Kumar, blizanci koji se zovu i liječnici Bogova. Također, ovo je dan koji vlada svim oblicima prijevoza, pa je dobar i za rješavanje takvih poslova. Također, dobar je za nove početke i projekte.

Pročitaj  Zašto je natalna karta maksimum-dublji slojevi nesvjesnog i kundalini yoga

Nikola Žuvela

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email