Četvrtak-Izbjegavajte rasprave

Četvrtak-Izbjegavajte raspraveDanašnji dan nije dobar za rasprave pogotovo što se tiče emocija, odnosno danas će iz naše podsvijesti biti  jako prisutne emocije ljutnje, posesivnosti koje će izlaziti na površinu, a da ih nismo svjesni. Pošto se radi o podsvjesnim programima, najbolje je izbjeći žučnu raspravu i rješavanje problema odgoditi. Ipak, ovo je dobar dan za prijateljstva, ali i za otkrivanje unutarnjih programa koji nas sprečavaju u djelovanju. Naime, psihologijom u otkrivanju programa možemo ići do jedne razine, dok su neki programi puno dublji i sakriveni su u prošlim životima, pa je do njih teže doći. Tako da onima koji imaju lošiji Mars i Mjesec, ovaj položaj može izvlačiti puno više spomenute emocije nego  kod ostalih ljudi, a vezane su za prošloživotne neprevladane emocije ljutnje, posesivnosti i mržnje.

Pročitaj  Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Podcast Inkubator #340 - Ratko i Drago Plečko
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email