Četvrtak – Moć razgovora

Četvrtak – Moć razgovoraDanašnjim danom vlada Mjesec koji u ovom sazviježđu vlada učenjem i slušanjem. Okrenite se komunikaciji koja će vam pomoći da stvari u odnosu ili općenito vidite realnije. Tek tada je moguće uvažavanje sugovornika. Jung je jako poštovao i volio astrologiju, ne iz sentimenta već zbog toga što ona govori o simbolici koja pokreće emocionalna stanja. Kada govorimo o danima i njihovim značenjima onda govorimo o simbolici koja predstavlja govor nesvjesnog ili unutrašnjosti. Dakle, simbolika nam služi da otkrijemo vlastita emotivna stanja koja su u nama, a simbolika ih u nama otkriva.
S druge strane, gledajući astrološki ili u svakodnevnim aktivnostima, konstelacije i vladarstva možemo zaključiti, iako je ovo pozitivan dan, on nema snagu za veće promjene. Dobar je dan za učenje i znanje.

Pročitaj  Djelovanjem na naša tri "tijela" možemo potaknuti rješenje i kada to u...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email