Četvrtak – Napredniji planiraju | Vedski jyotish

Četvrtak – Napredniji planiraju | Vedski jyotish


Četvrtak – Napredniji planiraju

Ovaj dan je odličan za planiranje pogotovo u pogledu posla. Planiranje je ono što nam u poslu najviše fali  i ono što zanemarujemo. Poslovni ljudi planiraju i razmišljaju svaki dan u tom smjeru minimalno sat i pol vremena. Obično kada govorimo o poslu, ponašamo se kao žrtve i na taj način stvaramo tržište koje ne može pravilno odgovoriti na izazove. Područje posla je mogućnost kreativnosti, ali obično ispada područje robovanja jer većina ne zna što će sa svojim vremenom, pa im drugi planiraju vrijeme. Upravo jer ne planiramo i ne želimo razmišljati, dolazimo u situaciju da postajemo žrtve špekulanata i korupcije jer podcjenjujemo vlastitu kreativnost. Planiranje koje je usmjereno na kreativnost, sigurno daje rezlutate. Ako o poslu razmišljate na način da očekujete i većinom sudite, zapitajte se kako iz tog stanja može nastati išta pozitivnog u vašem poslu.

Pročitaj  Tranzit Venere i Merkura oslobodili su osjećaje i komunikacijuAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email