Četvrtak – Odnosi danas ovise o Saturnu

Četvrtak – Odnosi danas ovise o SaturnuRohini Nakshatra vlada ovim danom, a smatra se da to sazviježđe pripada  Krišni.  Rohini sazviježđe je božanstvo Brahme, koji je stvoritelj svih kreacija i njome vlada Mjesec (Chandra). Povezuju je tradicionalno sa hranom, plodnošću i začećem, a smatra se da je ovo dan odličan za odnose. Ipak, pošto na ovaj dan utječe i Rahu, pazite da se u odnosima ne držite previše pravila gdje partneru govorite kako bi se trebao/la ponašati jer iza toga obično se ne krije ljubav već želja da nekog kontrolirate. Hladnoća emocije izazvane u djetinstvu može danas neprimjetno djelovati na vaše stanje, a da toga nećete biti svjesni. Ipak, kako kaže Khalil Gibran: “Ne mislite kako možete upravljati putem ljubavi jer ljubav, vidi li da ste vrijedni toga, upravlja vašim putem.”

Pročitaj  Kako su žrtve odličan marketing za ljude koji ih predstavljajuAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email