Četvrtak – Sazviježđe moći

Četvrtak – Sazviježđe moćiDanašnje sazviježđe Jyestha nosi u sebi želju biti najbolji, koja se danas postiže vlastitim naporom.
Ovo sazviježđe govori: ja znam bolje od tebe, pa stoga donosi  iskušenje za zloupotrebu ovlasti u kontroliranju drugih. Nije onda čudno što ono vlada bankama, policijom i poreznicima. Jyestha sazviježđe može trošiti svoj potencijal za samozavaravanje. Vlada korumpiranim političarima, birokratima i menadžerima.
Ovo sazviježđe daje odličnu fizičku izdržljivost. S druge strane, ovo sazviježđe donosi tvrdoglavost u komunikaciji, naglost. Ako danas dajete savjete, malo tko će ih prihvatiti, jer ovo sazviježđe nosi u sebi neslušanje. Također, pokazivanje ljubavi isto tako može biti krivo protumačeno. Ono pozitivno od ovog sazviježđa jest što donosi zaštitu.  Jyeshtha donosi pretjeranu sklonost materijalizmu, ona ne želi kompromis. Ona donosi diktatorsko ponašanje s vremena na vrijeme.  Lošije osobine mogu doći u prvi plan. U 19h. mjesec ulazi u sazviježđe Moola što je puno bolje za odluke pogotovo za meditaciju i izučavanje filozofije.
 

Pročitaj  Utorak – Zatvaranje kruga

 
 
 Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email