Četvrtak – Sazviježđe prosperiteta i zrelosti

Četvrtak – Sazviježđe prosperiteta i zrelostiDanašnjim sazviježđem vlada božanstvo Bhagya – koje simbolizira sreću i prosperitet. Ovaj dan može pojačavati želje i uživanje, ali želje se pretvaraju u ovom sazviježđu u davanje. Želje koje osjećamo u prvim vezama su sebične dok sazrijevanjem shvaćamo da ljubav nije koncentrirana samo na odnos već da se ona može proširiti i na ostale dijelove našeg života. Kada to uspijemo, pronašli smo rješenje života jer veliku većinu naših odluka kroji strah ega koji svoje korijene ima u nesvjesnom, nagonskom dijelu naše osobnosti koji destabilizira svaki pokušaj promjene i većinu ljudi vraća u kolektiv koji je prepun predrasuda. Na taj način se gubi individualnost, a cilj života upravo je stvaranje individualnosti.

Pročitaj  ČUDESNA PODSVIJEST - NAJVEĆI MISTERIJ Kada sam se počeo baviti polivalentnim tr...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Predodžbe o muškarcima i ženama
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email