ČIŠĆENJEM ENERGETSKIH TIJELA DO KOMUNIKACIJE SA VAŠIM VIŠIM JA I VAŠOM DNK Pošt…

ČIŠĆENJEM ENERGETSKIH TIJELA DO KOMUNIKACIJE SA VAŠIM VIŠIM JA I VAŠOM DNK

Pošto je bilo više pitanja na tekstu o promjenama u našem tijelu, posebno kad je u pitanju čišćenje blokada i buđenje naše DNK, dat ću ovdje skupni odgovor, da ne moram davati pojedinačno pojašnjenja.

Kad se radi energetsko-duhovni tretman to podrazumijeva da se počnu čistiti sve vaše blokade bilo koje prirode, a koje priječe lakši prelazak na višu vibraciju. Kada se tretmanima, počiste mentalne i emocionalne a onda i karmičke blokade, tada se dešava jedan automatski proces – vi konačno počinjete komunicirati sa vašim vodičima i vašim Višim Ja.

Pored toga, kako smo vaše ćelije i energetske kanale koji prolaze kroz tijelo oslobodili balasta i tamnih ovojnica, olakšava vam se uticaj na vašu DNK. Vaše tijelo postaje lakše, a vaša Svijest prelazi na viši nivo. To ujedno znači povišenje vaše vibracije. Cilj je povisiti vlastitu ukupnu vibraciju do nivoa na kome je moguće uticati na svoju DNK. Usporedba: ako u zaprljanu čašu naspemo čistu vodu, voda će i dalje biti zaprljana. Ovim tretmanima postiže se čišćenje na svim nivoima. Napominjem da se nakon tretmana obavezno razgovara s osobom kako bi ona i sama osvijestila gdje su joj bile energetske blokade i kako bi potom promjenom vlastitih misli i stavova kao i emocija nastavila život bez svih tereta iz prošlosti.
Npr, ako ste već neko vrijeme anksiozni, nervozni ili jednostavno nemate volje da poduzmete potrebne korake, a znate da biste morali, tada je čišćenje vašeg emocionalnog i mentalnog tijela od kritičnog značaja. Tako je i sa karmičkim opterećenjima.
Na kraju, tokom tretmana nerijetko se dobiju i podaci o tome gdje se trenutno nalazite na ljestvici Svjesnosti, tj. koliko ste zakoračili prema 5D.

Pročitaj  Kako ostati pozitivan? – Sinergija Duha, Uma i Tijela

Toliko zasad.
Lijep dan želim svim posjetiocima Utočišta!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email