Cosmic Disclosure – Emery Smith – Insider – S9:Ep1 | Gaia


EMERY SMITH – DRUGI INSAJDER DAVIDA WILCOCKA JAVNO O SEBI I SVOJOJ MISIJI
Čim zaokuplja toliku pažnju da o njemu već mjesecima govore Elena Kapulnik dr. Michael Salla i drugi, pomislila sam da bi moglo biti važno i zato se odlučila da prevedem dio intervjua koji je David Wilcock, nezavisni istraživač i novinar, vodio sa Emery Smithom. Ovog puta – javno i u okviru njegove emisije Cosmic Disclosure.
Kao što već znate, David je bio prvi koji je predstavio Corey Gooda, rekla bih mega-insajdera, a sada je to učinio i sa drugim svojim izvorom informacija. Na kraju teksta, dat ću link za youtube gdje možete i sami pogledati i poslušati ovaj intervju, odn. njegov prvi deo.
EMERY SMITH je bivši vazduhoplovni hirurški asistent koji je razotkrio informacije o svom znanju stečenom kroz interakcije sa vanzemaljcima koje je sretao tokom rada na tajnim programima. To se odvijalo u vazduhoplovnoj bazi Kirtland i na drugim tajnim lokacijama, u Novom Meksiku kao što je Bijeli pijesak i Dulce baza, zatim Denver, Kolorado i Charlottesville, Virginia.
Njegovo poznanstvo sa Davidom Wilckokom traje već 10 godina i sad je došlo vrijeme da se razotkrije jer ga je David uvijek predstavljao samo kao "Paula". U uvodu emisije D. Wilckock, kaže da Smith, inače, ima veze sa filmom Sirijus. Zato David pita da li je autopsija 6 inča visokog vanzemaljca, u filmu zasnovana na realnom dogadjaju.
Smith odgovara da je on lično radio autopsiju, zajedno sa dr. Stevenom Greerom i još jednim doktorom. On je trebao da uzme DNK od vanzemaljca.
ANALIZA TKIVA VANZEMALJACA
Inače, kao vrlo mlad se pridružio vojsci i onda je napredovao (bio je između ostalog i medicinski tehničar,) a kad je počeo raditi u bazi u Kirtlendu ponudili su mu i veće dužnosti od dotadašnjih. Dali su mu da rukovodi opremom vrijednom više miliona dolara i dijelom je radio za vojsku, a dijelom za civilni sektor. Uglavnom, kroz odredjeno vrijeme, postala mu je jedina dužnost da secira i analizira tkiva koja imaju vanzemaljsko porijeklo.
Potom David ga pita da li je sada i zvanično ovlašten da razotkrije ono o čemu će razgovarati u emisiji i da li će imati posljedice zaradi toga. Smith odgovara da je njegov radni ugovor istekao, ali on neće govoriti o stvarima koje bi mogle njega i Davida staviti u stvarnu opasnost, ili će o njima govoriti onda kad bude vrijeme za to. Smith odgovara da neće imati posljedica i da mu još nikad za ovih 10 godina nije zaprijećeno, osim kad je neovlašteno odnio DNK vanzmaljca iz baze u Španiji.
Tada su ga tri puta pokušali ubiti ali im nije uspjelo. No, saznao je da su tri pokušaja ubistva bila zbog toga što je napustio tim u kom je radio a ne zato što je ukrao DNK. Tada mu je pomogla i američka Vlada i Pentagon i CIA koja je na prijetnje njegovom životu odgovorila sa protu-prijetnjama i tako je Smith ostao živ. Inače, bili su ga oteli i odveli na Floridu i tamo stavili u tzv. mokru sobu. A to je soba za ispitivanje iz koje se obično ne izlazi živ i koja ima dosta otvora za vodu i česme koje sapiru krv. Mokra soba se i zove zbog krvi koja se obično prospe tu. Smith je vidio više takvih "mokrih soba", a u nekima od njih su se vršila ispitivanja vanzemaljaca. Dakle, u toj sobi je bio osam sati i naravno da je bio mučen. On ih je pitao zašto su ga tu doveli a oni su rekli jer je povrijedio svoj ugovor s njima. On je odgovorio da oni svakako znaju sve o njemu, da imaju satelit poseban koji prati i njega i porodicu, znaju sve o njemu – komu piše, s kim razgovara i zato nema šanse da je on povrijedio odredbe ugovora. Poslije osam sati došli su drugi ljudi i izvinuli se i rekli da su imali interni problem te da je on sada slobodan i da može ići. Bio je vrlo sretan zbog toga jer je shvatio da Galaktički savez ima prste u tom njegovom puštanju i bilo mu je drago da se zalažu za ljude koji rade za njih.
On je inače imao svoju sobu u bolnici koja se nalazila izvan baze, što je inače običaj u američkoj vojsci. Baza Kirtlend je 5.najveća baza na svijetu i u njenoj unutrašnjosti držala su se najmoćnija nuklearna oružja. Zatim objašnjava da su baze u Nevadi, Novom Meksiku i Zoni 51 povezane i da imaju podzemni shuttle sistem prevoza. David pIta Smitha da li je kad koristio ovu vrstu prevoza?
Smith odgovara da jeste ali samo od Sandie do Los Alamosa. Postoje 4 vrste tih "meglev" vozova ili shutle vozova…Čuo je da su u zadnje vrijeme još više unapređeni i da su sada više kao vakuum cijevi na bazi magneta.
VANZEMALJSKE LETJELICE SU ŽIVA BIĆA
Sledeća interesantna stvar je da su ga vodiili da analizira i letjelice jer su one bile – žive. Takve letjelice opisivao je i David Adair u zoni 51. One su bile živa bića, imala su vlastiti skelet i tkivo nad njim, ali su imale i tehnološke komponente i to je bila neka čudna mješavina (objašnjava David Wilcock). Titanium je bio vezni element i on je bio prikačen na skeleton. I onda je Smith razmišljao kako ta kombinacija može pojačati naše vlastito tkivo i skeleton i pomoći nam.
David komentira da je to kao u filmu Wolverin – iz edicije X-men filmova.Smith nastavlja da Wolverin ima i sposobnost samoiscjeljivanja i to je ono što je najviše intrigiralo vojsku a i sve druge. I na tome se onda počelo raditi, ne samo u okviru programa u kom je on radio, nego i puno veći programi koje je provodila Kabala za svoje "super-vojnike".I ne samo da su radili na samoiscjeljenju tijela nego su radili i na podmladjivanju. Nedavno su pronašli taj protein koji podmladjuje "2m alpha 2 macroglobulin". Stvar je u tome da s tim možete u nedogled povećavati svoj životni vijek, a najbolje je to da ga već imamo u svom tijelu.On sprečava svaku upalu i time tijelo drži na zdravom nivou. No, problem je u okolini, u kojoj živimo te u hrani koju jedemo. SVE JE ZATROVANO!
Potom David pita kako je počeo sav taj njegov rad na analiziranju vanzemaljskog tkiva.
Radio je u bazi koja je oko 30 spratova ispod zemlje. Ispočetka je radio u jednoj maloj sobi u kojoj je bio samo jedan sto i oprema za analizu tkiva. Dobio bi obično samo mali isječak tkiva u obliku kvadrata a u njemu su se nalazile i vene, i ćelije i sve drugo što je on trebao analizirati. Nije smio nikog ništa pitati i niko mu ništa nije htio reći. No, kako je vrijeme prolazilo postao je sposoban uočiti da su dobijeni primjerci iako jako čudni, predstavljali npr. ruku nekog bića. I nije smio reći nikome šta radi, pa ni porodici. U suprotnom, odmah bi bio ubijen…
David potom traži da Smith opiše kako izgleda ta vanzemaljska ruka. Smith odgovara da zamislimo sva bića na Zemlji koja su prošla milion godina evolucije u budućnost i onda ta ruka izgleda puno manja, ali ima nešto kao dlan i nešto kao nokte, izgleda kao rakun. No, najfascinantinij su bili ogromni insekti. Njihove ruke su bile ogromne. Oni su imali ne samo živo tkivo, nego i biljno tkivo. I miksali su različita tkiva i različite DNK da vide šta će dobiti iz svega toga. U to vrijeme nije znao uopšte koliki je obseg eksperimenata koji su se radili u ovim podzemnim bazama…
(nastavak slijedi sutra…)
https://www.youtube.com/watch…

Pročitaj  NAJKRAĆI PUT Najkraći put do istinskog napretka u duhovnosti je da sjedneš seb...
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  " Pronašli su hiljade čudnih artifakta ! " SEMIR OSMANAGIĆ prvi deo
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email