Da li je život Predodređen kosmičkom voljom? | Sadhguru

Da li je život Predodređen kosmičkom voljom? | Sadhguru

Unutarnji inženjering je program koji obezbeduje alate koji vam omogucuju da osnažite sebe, da kreirate svoj život onako kako želite. To vam pruža mogucnost da intelektualno istražite osnove života koristeci metode iz precišcene suštine jogijskih nauka. Program pruža prakticnu mudrost za upravljanje svojim telom, umom, emocijama i osnovnom životnom energijom.
Program je dizajnirao Sadhguru – jogi, vizionar i najistaknutiji autoritet u oblasti joge.
PROGRAM UNUTARNJI INŽENJERING U BEOGRADU 24.10.2019!
ZA SADA NA ENGLESKOM JEZIKU
Inner Engineering Total in Belgrade by a trained teacher.
24 – 27 Oct 2019
Belgrade, Serbia
Registration: https://www.innerengineering.com/total
Posetite web stranicu http://www.ishayoga.eu za više informacija o nadolazecim programima.

ŠTA JE PROGRAM UNUTARNJI INŽENJERING?
Unutrašnji inženjering je prilika da produbite svoju percepciju i dovedete do dimenzionalnog pomicaja u nacinu na koji doživljavate svoj život, posao i svet. To je tehnologija blagostanja nastala iz drevne nauke joge.
Ponuden kao dvodnevni ili cetverodnevni program, Inner Engineering daje mogucnost istraživanja viših dimenzija života, omogucavajuci vam da upravljate užurbanim tempom savremenog života i u potpunosti ispunite svoje potencijale.
Ovaj program ukljucuje Shambhavi Mahamudra Kriju, 21-minutnu mocnu tehniku joge koju je osmislio Sadhguru. Shambhavi uskladuje vaš ceo sistem tako da vaše telo, um i emocije funkcionišu u savršenom skladu.

Pročitaj  Filozofija "živi u sadašnjem trenutku" je besmislica | Sadhguru

KNJIGA UNUTARNJI INŽENJERING!
Sadhguruova knjiga “Unutarnji Inženjering – jogijev vodic ka radosti”, koju je Njujork Tajms proglasio bestselerom, je prevedena na naš jezik! Ako želite da saznate više i da porucite knjigu kliknite na link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqqNRuwkEEsr1W6g_F1dhFl7S0pcizq8Y8bL8PMftS988_sw/viewform?usp=sf_link
Knjigu šaljemo na kucnu adresu, placanje pouzecem.

“Kao što postoji tehnologija za kreiranje spoljašnjeg blagostanja tako postoji citava dimenzija nauke i tehnologije koja kreira unutarnje blagostanje” -Sadhguru

  • Objave
Sadhguru Jaggi Vasurdev moderan je jogi. Osim što je osnovao zakladu “Isha Foundation” za promociju joge i kroz nju stekao učenike unutar Amerike, Engleske, Libanona, Kanade, Malezije, Ugande i Australije, čest je učesnik Svjetskog gospodarskog foruma u organizaciji UN-a, a rado surađuje i s istaknutim kvantnim fizičarima kao što je Nassim Haramein.
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email