DA LI SMO BIOLOŠKI MLAĐI ILI STARIJI – PITANJE JE SAD! Dakle, do svoje 32-e god…

DA LI SMO BIOLOŠKI MLAĐI ILI STARIJI – PITANJE JE SAD!

Dakle, do svoje 32-e godine sam provodio toksičan život no nakon toga više ne pušim, ne pijem, ne kockam i hranim se zdravo. I naravno, meditiram već 40 godina sa vrlo solidnim iskustvima. I tako mi dođe neki dan ideja da bi bilo dobro provjeriti jednu dogmu a to je da su ljudi koji su vegani, vegetarijanci, bave se Tai chiem, meditiraju. mole se, rade joga vježbe i hrane se organski uzgojenom hranom – zdraviji i biološki mlađi od onih koji nose okolo pivske trbuhe, papaju hamburgere, puše, piju i imaju neuredan život.
Bilo bi sjajno da se javi stotinjak meditanata i poklonika zdravog života i stotinjak hedonista koji ne mare za takav asketski život.
Rezultati mjerenja bi pokazali da li ovisimo samo o genima ili važnu ulogu igra i naš način života. Uz to saznali bismo da li je točna tvrdnja da meditacija služi samo duhovnom razvoju ili je istina da polmađuje i čini nas zdravijima.
Jedina tehnologija koja može provjeriti s visokim stupnjem sigurnosti našu stvarnu biološku dob jest GLYCANAGE.

Pročitaj  Venera u Vodenjaku – očaraj me svojim pravim JA

Prije svih Vas eto idem ja prvi na testiranje….
Vir, Autor: Drago Plečko

Stranica govori o uglavnom nepoznatim istinama ovog svijeta kroz moje osobne spoznaje a koje mogu presuditi budućnost mnogih od nas.
No Tab Selected
Pročitaj  Kakav stric takav necak! Sada imamo jos jednu svjetsku medalju uz olimpijsku zla...
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email