DCMA

Digital Millennium Copyright Act Policy

Dobro došli na https://cakre.eu (“Stranicu”). Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih ljudi kao što očekujemo da drugi poštuju naša prava. Sukladno Zakonu o zaštiti autorskih prava u digitalnom tisućljeću, naslovu 17, Kodeksa Sjedinjenih Američkih Država, odjeljku 512 (c), vlasnik autorskih prava ili njegov zastupnik mogu nam poslati obavijest o ukidanju putem našeg sljedećeg DMCA agenta. Kao pružatelj internetskih usluga, imamo pravo zahtijevati imunitet od navedenih tužbi za povredu u skladu s odredbama DMCA o “sigurnoj luci”. Da biste nam poslali zahtjev za povredom dobre vjere, morate nam poslati obavijest koja sadrži sljedeće informacije: Obavijest o kršenju – Zahtjev
 1. Fizički ili elektronički potpis vlasnika autorskih prava (ili osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika );
 2. Identifikacija djela zaštićenog autorskim pravima za koje se tvrdilo da je povrijeđeno;
 3. Identifikacija materijala koji krši autorska prava koji se želi ukloniti i informacija koje su razumno dovoljne da pružatelju usluge omoguće pronalaženje materijala. [Molimo vas da pošaljete URL stranice o kojoj se radi kako biste nam pomogli u prepoznavanju djela koje navodno krši pravila];
 4. Informacije koje su razumno dovoljne da pružatelju usluga omoguće da kontaktira stranku koja se žali, uključujući vaše ime, fizičku adresu, adresu e-pošte, broj telefona i broj faksa;
 5. Izjavu da strana koja se žali ima dobru vjeru da je korištenje materijala neovlašteno autorsko pravo; i
 6. Izjavu da su informacije u obavijesti točne i, pod kaznenom odgovornošću za krivokletstvo, da je stranka koja se žali ovlaštena djelovati u ime vlasnika autorskih prava.
Naslov 17 USC §512 (f) predviđa kazne za građansku štetu, uključujući troškove i odvjetničke naknade, protiv bilo koje osobe koja svjesno i materijalno lažno prikazuje određene informacije u obavijesti o kršenju prema 17 USC §512 (c) (3). Pošaljite sve obavijesti o uklanjanju putem naše Kontakt stranice. Pošaljite e-poštom za brzu pozornost. Napominjemo da identitet i informacije možemo dijeliti u svim tužbama zbog kršenja autorskih prava koje primimo s navodnim prekršiteljem. Pri podnošenju zahtjeva shvatate da prihvaćate i prihvaćate da se vaš identitet i polaganje prava mogu priopćiti navodnom prekršitelju. Obavijest- obnova materijala o suprotstavljanjuAko ste primili obavijest o uklanjanju materijala zbog zahtjeva za kršenjem autorskih prava, možete nam poslati obavijest o osporavanju u pokušaju da se sporni materijal vrati na web-lokaciju. Navedena obavijest mora biti dostavljena u pisanom obliku našem DMCA zastupniku i mora sadržavati sljedeće elemente u skladu s 17 USC Odjeljak 512 (g) (3):
 1. Vaš fizički ili elektronički potpis.
 2. Opis materijala koji je skinut i izvorni položaj materijala prije nego što je srušen.
 3. Izjava pod kaznenom odgovornošću da ste u dobroj vjeri da je materijal uklonjen ili onemogućen kao rezultat pogreške ili pogrešne identifikacije materijala koji se želi ukloniti ili onemogućiti.
 4. Vaše ime, adresu i telefonski broj te izjavu da pristajete na nadležnost federalnog okružnog suda za sudski okrug u kojem se adresa nalazi (ili ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država, na što pristajete nadležnosti bilo kojeg sudskog okruga u kojemu se može naći pružatelj usluga), te da ćete prihvatiti dostavu postupka od osobe ili tvrtke koja je dostavila izvornu obavijest o prekršaju.
 5. Pošaljite svoju obavijest o odbijanju putem naše Kontakt stranice. E-pošta se preporučuje.
Politika ponavljanja kršenja Smatramo da je kršenje autorskih prava vrlo ozbiljno. Sukladno zahtjevima pravila o ponovljenim kršenjima Zakona o zaštiti autorskih prava u digitalnom tisućljeću, održavamo popis DMCA obavijesti od vlasnika autorskih prava i nastojimo u dobroj vjeri identificirati sve ponovljene prekršitelje. Onima koji krše našu internu politiku višestrukih prekršitelja, računi će biti ukinuti. Izmjene Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice i njenih pravila za obradu DMCA zahtjeva u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg razloga. Preporučujemo vam da često provjeravate ovo pravilo za izmjene.