DOK PROLAZIMO KROZ PORTALE Znam da mnogi od vas koriste priliku za vlastito čiš…

DOK PROLAZIMO KROZ PORTALE

Znam da mnogi od vas koriste priliku za vlastito čišćenje i meditiranje tokom moćnih portala kakav je i ovaj kroz koji upravo prolazimo. Tokom poslednjih 15.tak dana, od 26. jula svi simptomi transformacije koje inače imamo pojačali su se za vrijeme ovog moćnog portala Lavlja vrata koji traje do 12. avgusta. Nisam posebno pisala o ovom portalu jer sam uvjerena da svi vi koji posjećujete Utočište već znate sve o tome pa nema potrebe opet "trubiti" o nečem što svi znamo. I sama sam iskoristila ovo vrijeme portala Lavlja vrata za godišnji odmor i odklop od svega.

No, pošto trenutno u mom inboxu vrije kao u košnici i ne mogu stići svima pojedinačno odgovarati, evo skupnog odgovora za sve što se trenutno događa sa energetski osjetljivim ljudima. Ovo se posebno odnosi na ovo vrijeme portala Lavlja vrata. Iako sam više puta pisala o tome, očito je da mnogi nisu uspjeli doći do teksta. Zato ga sad ponavljam.

1.Mnogi prijavljuju da nisu spavali uopšte ili su vrlo malo, a drugi da ne spavaju već cijelu sedmicu kako treba.

2. Drugi se žale na to da odjednom osjećaju kako ih nešto pritišće u snu, neki da osjećaju dodire po tijelu, a nema nikoga, a neki da osjećaju neko ljigavo kretanje po tijelu.

3. Nervoza bez većeg razloga, ljutnja i bijes te ono naglo "praskanje" kad se izderemo na sugovornika, a ni sami ne znamo zašto smo tako reagirali.

4. Podizanje strahova raznih vrsta, da ih sad ne nabrajam, vrlo je česta pojava zadnjih par dana.

5. Osjećaj kao da vas nešto kida i rascjeljuje se, glavobolje, pritisak na čeonom dijelu glave, kao da se kosti razmiču, itd…

6-. Tuga, žalost, depresija, nezadovoljstvo, ogorčenje, suze, plakanje, itd…

7. Želja da se ide nazad Kući, nostalgija za našim "pravim domom" , ili posebno nostalgija za odredjenom civilizacijom…

Objašnjenja:
1. Nesanica i promjena ritma spavanja je sasvim uobičajena reakcija kad god su otvoreni veliki portali. To će se i dalje dešavati jer slijedi još masa novih portala, od kojih je novi već za par dana. A uz to portal Lavlja vrata je otvoren do 12. 08. Zato, bolje se naviknite na to i budite spremni da ćete imati poremećeno spavanje, pa je djelimičan izlaz u tome da popodne ili predveče malo odspavate.
Drugo rješenje da što više meditirate kako biste propustili što više energije kroz sebe tako da vam se ubrzo vrati vaš uobičajeni ritam spavanja.

Pročitaj  Vi ste nadahnuće koje nema kraja

2. To je očigledno prisustvo entiteta nakačenih na auru. Pošto imamo informaciju da se sad urušava niži astral gdje borave upravo ti entiteti kojih najviše i ima prikačenih na naše aure, oni sad panično reaguju i pokušavaju se što više prikačiti na ljude u paničnom pokušaju da se spasu. Naime, ovaj talas visokofrekventne energije utiče devastirajuće na entitete i mnogi će biti sada rastočeni jer toliki priliv pozitivne energije na njih djeluje kao atomska bomba, u nedostatku boljeg poredjenja. Budimo sretni da će ih dosta sada otići sa zemaljskog plana.

3. i 4. – sada iz nas izlazi sve što imamo već dugo zatomljeno u sebi, a pošto svi imamo najviše u sebi strahova raznih vrsta, zatim ljutnje, bijesa, nervoze, to ova pozitivna energija čisti iz nas sve što je njoj suprotno.
Izlaz – potražite iscjelitelja u blizini da vam pomogne očistiti vaše emocionalno, a i ostala tijela.
Drugi izlaz – koji je još važniji je – stavite sebe pred sebe i obračunajte se konačno sa tim negativnim emocijama, a pogotovu strahovima. Više o tome imate na Utočištu – razni tekstovi kako se to radi.

5. Temeljito čišćenje koje sprovode vaši vodiči kako bi vas pripremili na novu turu svjetlosnih informacija i eteričnih kristala koji se obično stavljaju na čeoni deo glave, u području 6. čakre. Moguće je naravno i da su to samo reakcije na iscjeljujuće energije pa zato imate osjećaj da će vam glava pući, itd…

6. Sve teške i negativne emocije koje sad izlaze, slično kao i sa mentalnim stavovima i životnim uvjerenjima, odlična su prilika da ih sada vidite u punom svjetlu i odradite posao na njiohovom rastakanju i da na njihovo mjesto sami postavite, druge, pozitivne emocije. Sami sa sobom razgovarajte i imajte hrabrosti vidjeti sebe tačno onakvima kakvi jeste…Ne dopustite egu da vas zavara!

Pročitaj  KADA VOLIŠ SEBE...

7. Ovaj simptom se javlja kod brojnih "svjetloradnika" ili "svjetloratnika" (mada ne volim te izraze, ali su svima općepoznati), jer osjećaju čežnju za domom, te spajanje sa svojom istinskom kosmičkom porodicom. Ovo je vrlo čest simptom koji sam i sama više puta prolazila. Utješno je da će i ovaj simptom brzo proći, ali ne znači da se neće opet javiti pri kakvom snažnijem spuštanju kosmičkih energija prilikom otvaranja portala i drugih značajnijih kosmičkih događanja.

Eto, toliko zasad.
Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email