Dolazi nam Saturn u Jarcu

Dolazi nam Saturn u JarcuSaturn kao Gospodar teških zadataka ili karme  ulazi u vlastiti znak Jarca  24. siječnja 2020. g. On će donijeti u pitanje vaše strpljenje koje će biti testirano na razne načine, pitanje odgovornosti, te će tražiti da se po pitanju posla što bolje uzemljite a ne da stvarate iskrivljene slike o poslu.
Astrologija ova planet tumači kao jedan od najmalignijih ili najdosadnijih planeta od svih planeta. On je sumpor i sol koja vas truje strahom u vama samima a zovemo ga Sjenom ili modernim rječnikom, kompleksom.On predstavlja neistražene dijelove vaše osobnosti koje često tumačimo kao tamne dijelove naše osobnosti.
Saturn je dobar za Vodenjaka i Jarca i može donijeti materijalni rast za ove znakove. Također, može donijeti i dugovječnost. S druge strane, on je sudac vašem karakteru, on čisti mnoge laži koje stvarate o sebi i životu, te razbija lažne odnose.
Ovo je vrijeme kada odgovornost dolazi u prvi plan, ako je nemate, osjetit ćete opterećenje pa je dobro da odmah započnete sa stjecanjem discipline. Onima koji su rođeni prije 28 godina sada im se Saturn vraća u vrijeme rođenja, gdje završava odrađivanje obiteljske karme i početak sazrijevanja koje se može osjetiti kroz napuštanje svega onog što je suvišno.
Ovaj planet i znak vladaju Njemačkom, oni najviše cijene Saturnovu disciplinu. Disciplina u yogi uravnotežuje sve ostale čakre. Prva čakra je zemljana čakra i njome vlada Saturn u Jarcu.
Saturn u Jarcu se vraća u vlastitu kuću nakon 28 godina Sloveniji i Hrvatskoj.  Stari duhovi prošlosti više neće moći toliko djelovati pa će ove dvije godine donijeti više zrelosti. BiH prolazi preobrazbu jer se nalazi u Sadhe satiju, te će prolaziti kroz unutrašnja čišćenja. Saturn će donijeti probleme za one koji imaju Mjesec u Strijelcu, Jarcu i Vodenjaku jer se nalaze u Sadhe satiju (Sedam godina tuge). Znaku Raka će rasvjetljavati ono u što je zaljubljen, ako tu poruku neće moći shvatiti, donijet će probleme u odnosu. Saturn u Jarcu svijetu donosi više stabilnosti.

Pročitaj  Arhetip djeteta – lažni spasitelji svijetaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email