DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA? Prenosimo ...

DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA? Prenosimo …

DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA?

Prenosimo tekst sa FB grupe Alijansa galaktičke federacije u kojoj se objavljuju informacije dobijene od strane Vijeća galaktičke federacije putem ljudskog kanala – telepate koji je s naših prostora. Ostavljamo vašoj intuiciji da sama procijeni, odnosno prihvati ili ne prihvati ove informacije, koje su svojim obsegom zaista ogromne i mogu izazvati različite reakcije. Također, preporučujemo da pročitate i tekst o samom talasu ZIL, za koji imate link na kraju teksta.

– "Pisali smo u prethodnom postu „Visokofrekventni energetski talas Zil“ o tome da ćemo obavestiti sve članove grupe po obaveštenju Galaktičke Federacije o tome kad kreće energetski talas Zil iz Izvora u vidu impulsa kroz celu Kreaciju.
Danas 13.08.2019. god. od strane predsednika Velikog veća Galaktičke Federacije telepatskim putem primljena je informacija o tome da je Galaktička Federacija primila signal Izvora u kontekstu da će visokofrekventni energetski talas Zil biti emitovan iz Izvora u vidu impulsa u roku od 48 sati.
Kao što smo pisali u prethodnom postu vezanog za ovu temu, visokofrekventni energetski talas Zil je predviđen za celu Kreaciju koji obuhvata klastere, univerzume, galaksije, solarne sisteme i planete u solarnom sistemu.
Ovaj impuls je zapravo jedan vid Big Benga odnosno Velikog praska te emitovanjem ovog impulsa Izvor pravi „presek“ svega u Kreaciji.
Pisali smo da će ovaj energetski talas Zil biti umnogome biti znatno intenzivniji, gušći i snažniji nego svi prethodni energetski talasi koji su bili lokalnog karaktera predviđeni samo za našu galaksiju Mlečni put.
Ovaj impuls je predviđen da obuhvati celu Kreaciju.
U prethodnom postu napomenuli smo da po emitovanju impulsa iz Izvora, talasu Zil je potrebno oko 14 dana da stigne do našeg solarnog sistema kroz portale Centralnog Sunca galaksije, zvezde Sirijus A i našeg regionalnog Sunca.
Prolazak energetskog talasa Zil kroz naš solarni sistem i izloženost naše planete Zemlje talasu Zil, trajaće kontinuirano oko 7 dana.
Znači naša planeta Zemlja biće konstantno izložena ovom visokofrekventnom energetskom talasu za sve vreme njegovog tranzita.
Kako je frekvencija i gustina energetskog talasa Zil veoma visoka i velika, Galaktička Federacija je u prethodnom periodu postavila štit između Sunca i naše planete Zemlje sa namerom kako ne došlo do ozbiljnih poremećaja rada telekomunikacija, rada satelita i drugih digitalnih tehnologija u trenutku njihovog izlaganja energetskom talasu Zil.
Svrha štita jeste da filtrira i propusti samo one najvažnije informacije iz energetskog talasa Zil, a koje su za najviše dobro i svrhu za planetu Zemlju i njeno dalje ascendiranje i evoluciju na viši nivo Svesti.
Svi operativni radnici i većnici Velikog veća i Malog veća Galaktičke Federacije na matičnim brodovima i operativnim brodovima su se sinhronizovali i pripremili se za dolazak energetskog talasa Zil.
Za više informacija o energetskom talasu Zil u prilogu je link koji vodi direktno do naše prethodne objave koja je posebno posvećena temi visokofrekventni energetski talas Zil.

Pročitaj  Septembarska "generalka" Val za valom stiže i preplavi nas, baš kao k...

https://www.facebook.com/…/21929…/permalink/352421398755491/
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email