DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA? Prenosimo …

DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA?

Prenosimo tekst sa FB grupe Alijansa galaktičke federacije u kojoj se objavljuju informacije dobijene od strane Vijeća galaktičke federacije putem ljudskog kanala – telepate koji je s naših prostora. Ostavljamo vašoj intuiciji da sama procijeni, odnosno prihvati ili ne prihvati ove informacije, koje su svojim obsegom zaista ogromne i mogu izazvati različite reakcije. Također, preporučujemo da pročitate i tekst o samom talasu ZIL, za koji imate link na kraju teksta.

– "Pisali smo u prethodnom postu „Visokofrekventni energetski talas Zil“ o tome da ćemo obavestiti sve članove grupe po obaveštenju Galaktičke Federacije o tome kad kreće energetski talas Zil iz Izvora u vidu impulsa kroz celu Kreaciju.
Danas 13.08.2019. god. od strane predsednika Velikog veća Galaktičke Federacije telepatskim putem primljena je informacija o tome da je Galaktička Federacija primila signal Izvora u kontekstu da će visokofrekventni energetski talas Zil biti emitovan iz Izvora u vidu impulsa u roku od 48 sati.
Kao što smo pisali u prethodnom postu vezanog za ovu temu, visokofrekventni energetski talas Zil je predviđen za celu Kreaciju koji obuhvata klastere, univerzume, galaksije, solarne sisteme i planete u solarnom sistemu.
Ovaj impuls je zapravo jedan vid Big Benga odnosno Velikog praska te emitovanjem ovog impulsa Izvor pravi „presek“ svega u Kreaciji.
Pisali smo da će ovaj energetski talas Zil biti umnogome biti znatno intenzivniji, gušći i snažniji nego svi prethodni energetski talasi koji su bili lokalnog karaktera predviđeni samo za našu galaksiju Mlečni put.
Ovaj impuls je predviđen da obuhvati celu Kreaciju.
U prethodnom postu napomenuli smo da po emitovanju impulsa iz Izvora, talasu Zil je potrebno oko 14 dana da stigne do našeg solarnog sistema kroz portale Centralnog Sunca galaksije, zvezde Sirijus A i našeg regionalnog Sunca.
Prolazak energetskog talasa Zil kroz naš solarni sistem i izloženost naše planete Zemlje talasu Zil, trajaće kontinuirano oko 7 dana.
Znači naša planeta Zemlja biće konstantno izložena ovom visokofrekventnom energetskom talasu za sve vreme njegovog tranzita.
Kako je frekvencija i gustina energetskog talasa Zil veoma visoka i velika, Galaktička Federacija je u prethodnom periodu postavila štit između Sunca i naše planete Zemlje sa namerom kako ne došlo do ozbiljnih poremećaja rada telekomunikacija, rada satelita i drugih digitalnih tehnologija u trenutku njihovog izlaganja energetskom talasu Zil.
Svrha štita jeste da filtrira i propusti samo one najvažnije informacije iz energetskog talasa Zil, a koje su za najviše dobro i svrhu za planetu Zemlju i njeno dalje ascendiranje i evoluciju na viši nivo Svesti.
Svi operativni radnici i većnici Velikog veća i Malog veća Galaktičke Federacije na matičnim brodovima i operativnim brodovima su se sinhronizovali i pripremili se za dolazak energetskog talasa Zil.
Za više informacija o energetskom talasu Zil u prilogu je link koji vodi direktno do naše prethodne objave koja je posebno posvećena temi visokofrekventni energetski talas Zil.

Pročitaj  VIŠE OD VIJESTI DA JE OBOLIO BRITANSKI PREMIJER JOHNSON, JESTE ČINJENICA DA JE T...

https://www.facebook.com/…/21929…/permalink/352421398755491/
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email