Ekliptika i pomrčina pripazite na odluke

Ekliptika i pomrčina pripazite na odlukeU subotu je potpuna pomrčina Sunca , točnije 4. prosinca, u znaku Škorpiona  u sazviježđu Jyeshte koja stvara loše događaje.
Škorpion je jedan od znakova koji nosi u sebi najviše  karme u astrologiji, a njime vladaju Ketu i Mars koji će biti prisutni u pomrčini. Jyeshta sazviježđem vlada Merkur koji se nalazi u znaku  Škorpionu.
Simbolički Jyeshtu predstavlja  Indra koji je najbjesnije božanstvo  u hinduističkoj mitologiji. On predstavlja moć, uništenje, požudu i posjedovanje. Sunce, Mjesec, Merkur i Mars biti će svi u znaku Škorpiona. Mogući su neočekivani događaji, otkrivanje skrivenih informacija. Također, komunikacija može biti jako loša.
Vlade i velike kompanije promovirati će laži. Ketu i Mars predstavljaju smrt, nadamo se da se neće dogoditi prirodne katastrofe ili neki drugi događaji.
Ne donosite odluke vezane uz odnose, partnerstva, poslovne ugovore. Lažne vijesti su postale pravilo, ali ove zadnje koje su najavljene pred ekliptiku i pomrčinu u Njemačkoj gdje se uvodi obvezno cijepljenje i zabrana rada i kretanja te kazne, nakon čega slijedi oduzimanje imovine zbog nemogućnosti podmirivanja troškova, predstavlja sumrak civilizacije.
Ketu se nalazi u Anuradha sazviježđu kojim vlada Saturn, a on se momentalno nalazi u  Jarcu te predstavlja najopasniju kombinaciju, a ovdje je imamo kroz sazviježđa. Ne zaboravimo pandemija je počela s Ketuom i Saturnom, iako je ona slabija u sazviježđu ima snagu jer se događa pod ekliptikom i pomrčinom u karmičkom znaku Škorpiona.  Ovdje se upliće Saturn i Sunce, težak odnos koji u prvi plan stavlja vladu i odluke, a Merkur predstavlja sporazume i komunikaciju. Možemo reći, potpuno  pomračenje rukovodećih ljudi i vlada u svijetu.
Ovo je zadnja pomrčina i ekliptika u znaku Škorpiona, zbog toga je značajna i imati će loš utjecaj sve do izlaska Ketua iz znaka Škorpiona tj., trećeg mjeseca. Zato isključite medije, bavite se meditacijom čitajte literaturu koja vas nadahnjuje, družite se s dragim ljudima, besmisleno se baviti ovom histerijom.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut
 
 

Pročitaj  Venera i znakovi koja božica vlada vašom Venerom?Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email