ENERGETSKO "RIBANJE" I "IZLAZNI DOGAĐAJ" Zadnjih sedmica i …

ENERGETSKO "RIBANJE" I "IZLAZNI DOGAĐAJ"

Zadnjih sedmica i mjeseci, kako smo već i najavili, energije koje pristižu na planetu su toliko intenzivirane da neki od vas više – ne izdrže. Trenutno imam tri klijenta (dvije ženske i jedna muška osoba) koji upravo vrište i mole da to prestane jer jednostavno emocionalno i psihički ne mogu izdržati to užasno trpljenje. Da napomenem, kod njih se ne radi o običnoj psihičkoj, emocionalnoj i životnoj krizi, jer su izuzetno osviješćene osobe koje već neko vrijeme rade na sebi. Dakle, kod takvih osoba koje imaju viši nivo Svjesnosti, ovakve krize odraz su žestokog "pranja i ribanja" koje dolazi od energija kao dijela sveukupnog procesa čišćenja planete i ljudi na njoj zajedno.

PRIORITET – ČIŠĆENJE ENERGETSKIH TIJELA

Već sam više puta napominjala tokom protekle godine da se intenzitet ovih energija neće smanjivati već samo uvećavati. Mnogi nisu znali da će to baš tako teško izgledati po njih i da će toliko trpiti na svim novima. Baš zato je sada od kritične važnosti poduzeti energetsko čišćenje svih naših tijela i ubrzano raditi na sebi da bismo počistili blokade iz prošlosti i što bezbolnije se izvukli iz cijelog ovog procesa. Oni s kojima radim trenutno, jako dobro razumiju ove stvari i prihvatili su da odmah počnu raditi na onom što smo( tokom skeniranja i tretmana) zajedno ustanovili da trebaju prioritetno počistiti kod sebe i to što prije. Stvari su sad već hitne!

Oni koji su već na kraju snaga pišu mi da su poslije jučerašnjeg teksta na Utočištu (3.dio teksta Zvezdane semenke-Ugovor koji ste potpisali) razmišljali da od svojih vodiča zatraže tzv. "izlazni događaj". Naime, to je upravo zbog toga što su se i sami prepoznali u rečenici: "Nisam znao/la da će biti baš ovoliko teško".

RASKIDANJE UGOVORA I ODLAZAK – ZAŠTO?

Da pojasnim, vi u svakom trenutku možete zatražiti poništenje ugovora o ovoj inkarnaciji i tu nema nikakve osude niti je to greška. No, kada sjednete i dobro promislite koga sve i šta ostavljate ovdje, koje prilike propuštate, morate biti sigurni da vam neće biti žao što ste donijeli takvu odluku, kad se vratite Kući. Uz to, trebate ponovno preispitati sebe – da li zaista više nemate snage općenito ili ona još postoji u vama, samo su vas posljednji životni događaji toliko "izlupali po glavi" da sad trebate nešto više vremena da ponovno ustanete nakon što ste bili oboreni na tlo.

Pročitaj  SIRIUS: from Dr. Steven Greer - Original Full-Length Documentary Film (FREE!)

Napominjem, nisu situacije te koje vas toliko opterećuju nego osjećanja i emocije koje više ne možemo izdržati. Zato je od toliko velike važnosti da se što prije, ako već niste počeli, počnete učiti kako da operišete s vlastitim osjećanjima. I o tome sam više puta pisala. Jer emocije i nervna napetost je ono što više ne možete izdržati. Pa, zar nije vrijeme da se konačno pozabavite s vlastitim mentalnim i emocionalnim sklopom i riješite to jednom za svagda? Poslije unutrašnjeg razriješenja, dolazi obično i spoljašnje.

ŠTO ISIJAVAŠ IZ SEBE TO I PRIVLAČIŠ

Situacija se počne rastakati gotovo sama od sebe. Kako i zašto? To je, čisto, stvar fizike. Kada vi isijavate iz sebe stav da je "život izuzetno težak", da vi "više ne možete podnositi ljude i situacije", tada vam Univerzum vraća ono što ste mu poslali – još više situacija koje vas uvjeravaju da je "život zaista težak", da vam "niko nikad ne pomaže"itd. i to sve vas baca u još veći ponor. Potom, ako iz sebe isijavamo osjećaje nemoći, mržnje, bijesa i ogorčenja, to nam se opet samo poduplano vraća nazad. Znači, sve se dešava po zakonu vibracije – što isijavaš iz sebe, to i privlačiš u svoj život.

Zašto onda, zaboga, ne poduzeti malo napora i sjesti sebe pred sebe te vidjeti kako možete promjeniti takav negativan stav i promjeniti takvu negativnu emociju? Jer sva igra i jeste u tome – da se naučite vladati emocijama što ne znači da ih trebate potiskivati nego one negativne rastočiti, a na njihovo mjesto staviti pozitivne. Planeta Zemlja je škola emocija. Zato ste, između ostalog, i došli tu da naučite kako da "operišete" sa svojom emocijama i time ujedno učite i o Zakonu manifestiranja. I o tome smo govorili više puta, ali nije na odmet ponoviti još jednom.
Da završim, nema više vremena da stvari stavljate pod tepih. SADA je upravo vrijeme kada se trebamo obračunati sa svim što nam stoji za vratom već dugo vremena, ali smo to izbjegavali. Napominjem, odugovlačenje je jedina opcija za koju se nikako ne trebate odlučiti. Naoružajte se s tom preostalom snagom koju imate i krenite čistiti iz sebe što prije terete iz prošlosti kako bi vam sadašnjost i budućnost konačno bile razbremenjene svih opterećenja koja vas već tako dugo guše i blokiraju vaš put prema uspješnom i sretnom življenju. Dosta je bilo preživljavanja, vrijeme je da ŽIVITE!

Pročitaj  STRAH OD ODLASKA DOKTORU ILI ISCJELITELJU

Sretno!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email