ENERGIJOM NEUVJETOVANE LJUBAVI DO OSTVARENJA NAŠEG MAKSIMALNOG POTENCIJALA Pošt…

ENERGIJOM NEUVJETOVANE LJUBAVI DO OSTVARENJA NAŠEG MAKSIMALNOG POTENCIJALA

Pošto ima ponovno pitanja od vas, dragi posjetioci Utočišta, s kojim energijama radim tokom tretmana, postavljam tekst sa svog profila od prije godinu dana, koji uglavnom daje odgovore koje ste tražili.

"Nakon poslednjih nekoliko dosta zahtjevnih slučajeva iscjeljivanja različitih osoba, od najmlađih do najstarijih, ne mogu, a da ne napišem par zapažanja. Naime, koliko god dugo da to radim, i dalje Nebesa nađu način da me (pozitivno) iznenade sa rezultatima.

Tačnije, kad vidiš koliko te energije Ljubavi i Samilosti od Izvora teče odozgo kroz tebe ka drugoj osobi, shvatiš koliko je ta energija Neuvjetovane Ljubavi potrebna svima nama. Čak i onima koji su se zatvorili cijelim svojim bićem za Ljubav i za sve dobro što proizlazi iz nje. Kao da ne želimo sebi dozvoliti da ozdravimo, ili da krenemo napred s mjesta na kome smo "ukopani" već godinama. I takve "najokorelije" slučajeve energija Ljubavi brzo otapa i ruši zidove kojima su se okružili.

Tako se srce, koje je već desetljeća zaboravilo voljeti, počne polako otvarati, prvo stidljivo, a potom sve više i više, dok na kraju, energija Neuvjetovane Ljubavi ne sruši branu koja je prečila put ka izlivanju te ljubavi iz srca. A kad poteče, onda vidiš i fizičku promjenu na licu te osobe. Ona doslovce sija, oči su pune energije i svjetlosti, hod se promjeni, pouzdaniji je i sigurniji, i kompletna osoba odaje samopouzdanje koje nije imala do samo prije par dana.
S druge strane, kao iscjelitelj, kad osjetiš tokom tretmana, kako te kupa ta energija Božanske Samilosti, Ljubavi i Razumijevanja dok teče kroz tebe, ka drugoj osobi, poželiš da to radiš 24 sata dnevno, samo da bi i dalje bio u toj energiji. Tim više, kad vidiš koliko rezultata postigne, temeljitih promjena proizvede, koliko sinhroniciteta porodi, shvatiš da ne želiš raditi apsolutno ništa drugo osim toga "posla"!

Pročitaj  Vi ste nadahnuće koje nema kraja

Naravno, znate i sami da riječ "posao" ni izbliza ne opisuje to što radimo. No, zasada neka bude tako. I nakon slučajeva gdje sam mislila da nema šanse da postignem potpuno ozdravljenje, po ko zna koji put uvjerim se u onu staru poslovicu: "Ljubav (zaista) liječi sve!" Jer u slučaju iscjeljivanja energijom Neuvjetovane Ljubavi ta poslovica je vidljiva doslovce. Postiže izlječenja, kako fizička tako psihička i emotivna. Tokom tretmana često dobijemo zajedno informacije o prošlim ili sadašnjim,paralelnim životima, postanemo svjesni svoje svrhe, uspostavimo kontakt s svojom dušom, ili se brzo i efikasno počnemo rješavati nezdravih odnosa.
Kad se tiče pomenutih slučajeva s početka teksta, neću ovog puta ulaziti u detalje, ali ću neke od tih njih opisati u narednim tekstovima jer su bitni za razumjevanje samog procesa ozdravljenja.
Ono što je potrebno od strane klijenta/klijentice je samo jedno – da istinski želi promjeniti svoje sadašnje zdravstveno stanje ili životne uslove koji ih koče . Voljnost da napredujemo je jedini uslov. Ili, iskrena želja da budemo, ne to što sada mislimo o sebi, nego da postanemo ono što vidimo sada kao svoj mogući potencijal i onda da taj potencijal maksimalno i materijalizujemo u svakodnevnom životu.

Ljubav, Samilost/Saosjećanje i Mir su naša suština. Nikada to ne zaboravimo. Sve drugo što pomislimo o sebi, jednostavno, nije tačno. To me je naučio rad na sebi i rad s energijom Neuvjetovane Ljubavi. Upravo ta energija, nježno me gurkala sve ove godine da latentni potencijal aktiviram i pretvorim u svoju osobnu snagu i prednost. Uvjerena sam da će i vas ta ista Ljubav blago pogurivati ka ostvarenju vašeg najvećeg potencijala i njegovom pretvaranju u životnu praksu.
Namaste!"
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Pročitaj  DOSAD NAJVEĆI ENERGETSKI TALAS "ZIL" STIŽE KRAJEM AVGUSTA? Prenosimo ...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email