Opis

Аштанга јога за сите нивоа
Понеделник и среда 18:00-19:15

Аштанга јога е моќна дициплина одлична за зајакнување и тонирање на телото.
Динамична, физички предизвикувачка пракса која го синхронизира здивот со движењето за да произведе внатрешна топлина, клучна за детокс на телото.
Подгответе се да се потите додека динамично и енергично се движите низ поставената традиционална секвенца, со повремени варијации со цел вашата пракса да постигне повисоко ниво.

Часовите ги води Коцева Верица, сертифициран инструктор за Аштанга јога.
Повеќе информации и пријавување на 070 516 424 или преку порака во инбокс кај Koceva Verica