Opis

Курсот за Атма Крија Јога е дводневен, сабота и недела од 09-16 часот.
Курсот го води Арда Кочаш, меѓународно сертифициран учител за јога.
Цена на курсот – 50 евра.

Атма Крија Јога е древна, моќна јога практика.
Се состои од медитативни и физички техники, кои го отвараат срцето на практикантот со трансформирачката моќ на Љубовта:

• Ја гори кармата и го прочистува умот и телото
• Гради личен однос со Божественото
• Нé доведува во контакт со изворот на животот внатре во нашето битие
• Буди внатрешен мир, трпение, мудрост, интуиција, сочувство, радост и многу други.

Благодарение на благословот од духовните учители Mahavatar Babaji и Paramahamsa Vishwananda, преку древна иницијација наречена Shaktipat, Атма Крија Јога го отклучува потенцијалот на овие напредни техники како би добиле можност да напредувате на духовниот пат и достигнете вистинска слобода.