Opis

Da li je sada vreme?

Dobrodošli na 1-dnevni seminar koji doslovno menja vašu celu realnost!

Bez obzira jeste li pokušali sve pod suncem ili se nikada niste upustili u ovaj svet ‘alternativnog’ zdravlja i wellnessa … ovaj seminar ima za svakoga ponešto. Ili ne. Znaćete.
Znatiželjni???

Zamislite da neko može pritisnuti dugme i isključiti taj glas u vašoj glavi koji vam govori da niste dovoljno dobri ili da ne možete postići ono o čemu sanjate?
Sva ograničenja koja stvarate u svom životu povezana su s vašim mislima, idejama, stavovima, odlukama i uverenjima o tome. Laganim dodirom bars tački počinjete uklanjati ono što je zaključano u vama, što vas sprečava da verujete i imate život koji ste oduvek znali da je moguć za vas.

Sećate li se kad ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena od kad ste primili isceljenje i ljubaznost bez ikakvog prosudjivanja vašeg tela ili vašeg bića?
Prvi seminar u Accessu je Bars®. Na vašoj glavi postoje 32 tačke koje pri nežnom dodiru i bez truda i sa lakoćom otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate… I počinju se dešavati čudesne stvari! To je kao kada pokrenete de-fragmentiranje vašeg hard diska i NADOGRADNJA svega što imate na mestu gdje sve radi puno lakše, jednostavnije i sa manje zastoja. Sve misli, osećaji i emocije koje vas blokiraju i zbog kojih stalno i iznova ponavljate iste obrasce u svome životu, otpuštaju se.
Više o Barsima možete pročitati ovde:

Šta je Access Bars tehnika

Zašto Barsi?
Barsi uče naša tela da primaju. Istovremeno, oslobadjaju nas od svega što nam ne koristi: stresa, strahova, napada panike, umora, ograničavajućih uverenja …
Access Bars® je pomogao na hiljadama ljudi širom sveta da promene mnoge delove svog života i svoga tela, uključujući zdravlje i težinu, spavanje, nedostatak energije, novac, pomanjkanje kreativnosti, entuzijazma i radosti, seks i veze, eliminiše stres i još puno toga! U najgorem slučaju imaćete osećaj kao da ste bili na fenomenalnoj masaži. U najboljem slučaju ceo život vam se može promeniti sa lakoćom, u nešto veće.
AKO ŽELITE DA NAUČITE KAKO SE BARSI RADE
i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu… treba da znate:
BARSI se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice/obuke možete postati Sertifikovani Bars praktičar.

Nema preduslova, Barse svako može da nauči!
Obuka za decu do 16 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja. Oni koji obnavljaju obuku takodje plaćaju pola cene.
Vaša Investicija: 240 eur (dinarska protivrednost)
Radionica/Obuka traje 8 sati i za to vreme ćete dva puta dati i dva puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate, pregršt alata, kao i internacionalni Sertifikat i da ste Bars praktičar

ZA VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE pozovite: +381643487140
ili pišite na e-mail:dodirsvesnosti@gmail.com ili u inbox.

Dobro došli!
Radujem se kreiranju čuda sa vama….
Voditelj:
Jovanka Josifović CFMW