Opis

Dragi prijatelji,
Ponovo imamo čast da u Novom Sadu ugostimo iskusnog učitelja svesti Draga Kopića iz Splita.

Celodnevni program sastoji se iz tri trosatne radionice. Vi birate kada ćete i na kojoj prisustvovati.
Ovo je izuzetna prilika da se upoznamo sa znanjima i iskustvima sjajnog učitelja, i da kroz učenja i praktičan rad bolje upoznamo sebe i povežemo se sa svojom suštinom na jednom dubljem nivou, direktno se povezujući sa Božanstvima u nama samima. Kada naučimo da otvorimo i iscelimo svoje čakre, postajemo ono što JESMO, isceljeni, u balansu, unutrašnjem miru, imaćemo JASNOĆU SVRHE, RADOST ŽIVLJENJA, i postajemo SVETLOST koja ce se prelivati na druge.

Da bismo do toga došli, treba da se upoznamo sa samima sobom na dubljem nivou, sa znanjem na koji način emocije utiču na nas, kako ih isceliti, i kako pomoću mantri uticati da se naš sistem transformiše iznutra. Kako funkcionišu čakre, kako su povezane, na koji način raditi na njima. Postoji dosta različitih načina da to učinite, ali je izuzetno bitno da budete vođeni iskusnim učiteljem, koji će na najbolji način spojiti Univerzum sa Božanskim u nama.

Da li ste spremni, za ovo iskustvo? Mi vam se RADUJEMO… DOBRO DOŠLI!

Prva radionica (10-13h)
INICIJACIJA: Dizanje (buđenje) kundalini, trećeg oka i otvaranje prve čakre. Seansa isceljivanja (grupna). Tehnika za otklanjanje prepreka. Meditacija za opraštanje i isceljivanje emotivnog tela. Vežba osobađanja gneva. Božanska majka.
Prednosti praktičnog dela:
– Otvaranjem prve čakre, svi egzistencijalni strahovi nestaju, a želje (namere) se ispunjavaju zbog boljeg kontakta i podrške majke prirode.
– Dolazi do napretka u karijeri, poboljšanja profesionalnog statusa, kao i bolje finansijske situacije za sebe i druge.

Druga radionica (14-17h)
OTVARANJE ČAKRI I PODIZANJE KUNDALINI (Balansiranje čakri i isceljenje teorijom čakri).

Na ovoj radionici ćemo otvoriti čakre na znanstveni vedski način sa posebnim zvukovima koji podižu našu svest i životnu energiju. Takođe, zvučnom terapijom uklanjamo depresiju, anksioznost i tamu iz naše duše. Ovom praksom dobijamo više snage i podrške od naše majke prirode, što znači više univerzalne, kosmičke energije. Sa otvaranjem latica, čakre postaju harmonizovane i stabilizovane i na taj način lečimo nače mentalne, fizičke i emocionalne probleme. To je zato što je svaka čakra povezana sa nekim fizičkim organom (ako je srčana čakra blokirana, imamo fizički i emocionalni problem sa srcem i plućima). S druge strane, otvaranjem čakri, kundalini (život i isceljujuća energija) počinje da teče i čisti naše energetske kanale u fizičkom, astralnom, mentalnom i duhovnom telu.

– Otvaranjem naše druge čakre čistimo svoje negativne emocije (ljutnju, ljubomoru, strah, nesigurnosti) i postajemo lideri vlastitog života.
– Poboljšavamo partnerske odnose, i odnose u porodici, postajemo lideri i ljudi nas slede, zbog toga što se brinemo o njima.

Treća radionica (18-21h)
IZLAZAK IZ EMOCIONALNOG MATRIKSA, ISCELJIVANJE EMOCIJA I MEĐUSOBNI ODNOSI – predavanje u okviru koga se obrađuje i tema: KAKO OSTVARITI USPEŠAN EMOTIVNI I SEKSUALNI ODNOS SA PARTNEROM

– Šta su emocije i gde se nalaze?
– Opraštanje, isceljivanje i međusobni odnosi.
– Kako izaći iz emotivne matrice?
– Ko manipuliše našim emocijama?
– Čišćenje mentalnog i emotivnog tela.
– Potisnute emocije – uzrok većine psihičkih i fizičkih bolesti
– Energetsko zarobljavanje u vezi.
– Uticaj Meseca na plimu i oseku naših emocija.

O PREDAVAČU:
Drago Kopić – Učitelj svesti, joge, tantre, meditacije, đotiša (vedske astrologije), transcendentalne meditacije, Majstor Reikia, Psihokibernetike Esene, duhovni terapeut i iscelitelj, Svetlosni radnik 30 godina. Tantra znanja prenosi po učenju tantričkih učitelja ABHINAVAGUPTE (Kašmir-Indija) i južnoindijskih SIDHI GURUA, SRI VIDYA, za otvaranje čakri, trećeg oka i buđenje kundalini, znanje koje daje Vrhunska Boginja Univerzuma, učiteljica mu je VENY SYAMA, prenositeljka znanja gurua Amritanande. Jedan od retkih učitelja ovakvog znanja koji se može naći na našim prostorima. Diplomirao Yoga sutru Rishija Patanjalija kod prof. dr Michela Angota, redovnog profesora sanskrta i vedske nauke na Univerzitetu Sorbona. Čovek koji je ceo svoj život posvetio širenju i deljenju svetih znanja kako bi ljudima pomogao da spoznaju sebe i Božansko u njima samima.

Detalji prijave i uplate:
Cena svake pojedinačne radionice je 40e
Ukoliko se prijavite za prvu i drugu radionicu, cena je 70e za obe.
Ukoliko se prijavite za sve tri radionice, cena je 100e.
OBAVEZNA REZERVACIJA MESTA UPLATOM OD 10e po radionici.
Prijave na tel. 069/4933820 ili porukom preko naše stranice.