Opis

Besplatan info čas

Nova grupa polaznika kreće sa časovima svake prve srede u mesecu.

Program obuke za sertifikovane holističke terapeute i sve one koji to žele da postanu, obuhvata:
I stepen – Globwell masaža 36 časova
II stepen – Pinda Sweda & Ampuku 30 časova i
III stepen obuke – Refleksologija stopala 30 časova

Sertifikati su dvojezični – na italijanskom i engleskom jeziku, odobreni su od strane Italijanske privredne komore, i priznati su u Srbiji i u svetu. Sa ovim sertifikatom, fizioterapeut, maser ili kozmetičar se može zaposliti u Wellness & SPA centrima, fitnes centrima, kozmetičkim salonima.

Posle I stepena, polaznici su obučeni da rade osnovnu tehniku masaže koja može da bude primenjena u svakom centru za masažu, holističkom, SPA, wellness, fitness ili beauty centru koji se bavi antistres programom, preoblikovanjem tela, anticelulit programima i holističkim programima za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti.

Posle II stepena obuke, polaznici su stekli znanja o specifičnim tehnikama masaže i osposobljeni da se bave individualnim terapijama za čišćenje celog tela, posebno za rešavanje problema u okviru abdomena. Takođe, obučeni su za kombinovanje prethodno naučenih tehnika koje omogućavaju pristup većem broju klijenata, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem.

III stepen omogućava polaznicima posebna znanja iz oblasti refleksologije i osposobljavanje uspostavljanja balansa celog organizma radom na stopalima. Takođe, upotpunjavanjem znanja sa prethodna dva stepena, omogućen je individualan pristup svakom klijentu. Celokupna obuka osposobljava terapeute da unaprede svoju komunikaciju i specifičnu relaciju sa svakim klijentom, što je neophodno kod primene programa na najprofesionalniji način.

Seminari se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela, koji se obrađuje sa licenciranim terapeutima. Časovi mogu biti organizovani u grupi ili u individualnoj režiji, prema dogovoru sa polaznikom.

Brošure koje koristimo u okviru edukacije, kao i digitalne prezentacije sa gradivom su izrađene na srpskom jeziku i omogućavaju Vam lakše prećenje seminara.

Nakon završenih seminara, polaznici polažu ispit i dobijaju internacionalne sertifikate za Wellness & Spa terapeute Instituta Italiano si formazione estetica e benessere MMAGI (za seminare koje vodi Tatjana Jevđović)

____________________________________________________

Predavač:

Tatjana Jevdjovic ovlašćeni trener po metodologiji Beauty Imagini (Comp. MMAGI Trevizo, Italija, certif. Privredna komora Italije), vlasnica je centra Beauty Imagini od 2005 godine i osnivač Integra Life Club-a, koji se bavi obukama za fizioterapeute, tradicionalnim tehnikama masaže, kao i tretmanima lica i tela, koji se rade na holistički način. Više od dvadeset godina, Tatjana radi i primenjuje bogato i velikim iskustvom istkano znanje. Brojne su i radionice, seminari, holistički vikendi ili duža putovanja po Srbiji i inostranstvu, tokom kojih je, upravo zahvaljujući svom celovitom i sveprožimajućem pristupu svakom čoveku, podelila i razmenila ne samo svoj dar već i neprocenjivo znanje.

Danas, Integra Life Club se bavi organizacijom škola, seminara i kurseva različitih holističkih tehnika čiji je cilj poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života. Uvek stremi novim saznanjima i iskustvima, kako bi mogla bolje i više da prenese i daruje drugima. Dobro poznavanje drevnih ali i savremenih tehnika masaže, i u teorijskom i u praktičnom delu, Nesebično deli i prenosi studentima kroz pažljivo osmišljene kurseve, zahvaljujući kojima je postala i jedan od omiljenih predavača.

Cena edukacije za svaki stepen posebno iznosi 300 eur u dinarskoj protivvrednosti.

Informacije i prijave na:
tel:+381 63 222 02 31
e-mail: info@integralifeclub.com
Inbox Integra Life Club

#holizam #holistickiterapeut #edukacija #kurs #skola #holistickamasaza #holističkamasaža #holističkaškola #holističkaterapija #sertifikat #diploma #znanje #veština #uznanjujemoć #intelektualnasvojina #terapija #posao #zanimanje #hobi #obuka #dodatnaedukacija #obrazovanje #ayurveda