Opis

Miloš Đoković a.k.a Fuji Spirit je multi-instrumentalista sa predanošću ka širenju duhovnog svetla kroz zvuk, ritam i tišinu. U njegovoj muzici prisutna je drevna snaga, ali i u isto vreme blagost čovečanstva i Univerzuma.

Putovanje po svetu započeo je pre deset godina stupajući u dodir sa tradicionalnim kulturama koje su mu dale mogućnost da stvori svoj jedinstveni muzički izraz. Inspiraciju je našao u mudrosti i muzici sufijskih, indijskih, slovenskih, nordijskih i srednjovekovnih kultura sveta. U ovom spoju kultura uspeo je da izrazi one stvari koje ostaju izvan reči u carstvu mističnog postojanja, njegova muzika vas vraća u sadašnji trenutak koji će vas odvesti u ta područja. Instrumente koje koristi da bi to postigao su tambura, gitara, frule iz Južne Amerike i Indije, didžiridu, klavijature, šamanski bubanj, darabuka…

Prateći ovaj prirodni tok, počeo je da održava zvučne terapije. Zvučni tretmani se izvode kroz intuitivni rad koji će dovesti vaš duh u ravnotežu, smiriti, opustiti i ojačati vaše Srce i Um.

Pozivamo vas da nam se pridružite sami ili sa prijateljima na ovom zvučnom putovanju sa Milošem 15. novembra 🙂 Mesta su ograničena pa je neophodno rezervisati svoje mesto, porukom u inboks stranice The Poletrotter Center.

#kada: 15. novembar, 20-22h
#gde: The Poletrotter Center, Vojvode Prijezde 1 (kod Druge ekonomske)
#cena: Preporučena donacija 300din ili po osećaju 🙂
#rezervacija: Neophodna. Pošalji nam poruku u inboks!

DOBRODOŠLI! 🙂