Opis

Od 15. oktobra, u novom ciklusu, svakog utorka radimo na isceljenju odnosa sa Bogom, sobom i drugima.

Program će biti održan po metodi Put ljubavi, koji predstavlja sintezu hrišćanske duhovnosti i psihoterapije.

Tokom programa ćete dobiti uvide i rešenja o tome kako da:
– razvijete zdravu duhovnost
– iscelite traume iz prošlosti
– volite i poštujete sebe na zdrav način
– prepoznate i razrešite toksične odnose
– vam molitva bude delotvorna
– razvijate svoje potencijale.

Program će biti vođen kao GRUPA ZA ISKUSTVENI RAST I RAZVOJ, gde će svako od polaznika dobiti priliku da istražuje pitanja i teme koje su njemu/njoj važne.

Metoda Put ljubavi vam omogućava da se ponovo povežete sa sobom i da kroz duhovnost i lični razvoj dođete u kontakt sa svojim potencijalima i ostvarite poziv zbog kojeg ste ovde. Bez obzira na trenutnu situaciju, uz rad na sebi i duhovnu praksu možete ostvariti život kakav duboko u sebi želite.

Predavanje vodi Sanja Perković, psihoterapeut i osnivač metode Put ljubavi. Iza nje je 15 godina iskustva u psihoterapiji i savetovanju i 20 godina duhovnog istraživanja. Teme kojima se bavila su: smisao i svrha života, traume i njihovo prevazilaženje, transgeneracijska opterećenja, partnerski odnosi i brojne druge.

Program će se održati u holističkom centru Put zdravlja, Fruškogorska 49/33 u Novom Sadu. Cena za ceo program je 12000 dinara, a ako plaćate po susretu 1500 dinara.

Zbog ograničenog broja polaznika obavezne su prijave na telefone 060/75 705 57 ili 069 49 33 820 ili preko poruka FB stranice Holistički centar Put zdravlja.