Opis

Dobro došli u naš cafe!

Na ovom coaching susretu bavićemo se najvažnijim pitanjima koja vam se mogu pojaviti na putu do cilja, na putu ka onome o čemu ste oduvek sanjali, a nikako da ostvarite. I nezadovoljni ste zbog toga. I razočarani. S razlogom, jer život je da se živi, a ne preživljava.

Nemojte se obeshrabriti. Ako su mogli drugi, možete i vi! Nećemo mnogo da mudrujemo, već vrlo posvećeno da radimo. Ništa bez akcije! Možemo do mile volje da maštamo, da priželjkujemo, da se nadamo da će cilj sam da se ostvari. Neće.
Za ostvarenje onoga što najviše želite, neophodno je da se pokrenete i da pređete put. A on se sastoji od koraka. Korak po korak, svaki je važan.
Naučiću vas kako da ih vrlo precizno definišete i sigurno krenete ka ostvarenju, a kada ih naučite i savladate, svet je vaš. Ako ste mislili da nije potrebno i malo magije, prevarili ste se. Stvorićemo je kroz vizualizaciju i tajnim receptom za čuda i srećne okolnosti. Dođite i uverite se!

O COACHING CAFE-U
S kim si, onakav si, kaže stara poslovica. Najnovija naučna istraživanja takođe potvrđuju ovu vekovnu mudrost i istinu. Postajemo slika i prilika 5 osoba sa kojima provodimo najviše vremena. Zbog toga nije svejedno sa kim provodite svoje vreme, sa kim sedite, razgovarate, pijete piće. Nesvesno preuzimate njihove obrasce ponašanja i način na koji razmišljaju o životu i svetu uopšte.
Možda vam je već dosta istih priča, praznih razgovora, kukanja i ogovaranja. Možda vam je dosta i mesta gde to ne možete da izbegnete. Ukoliko se prepoznajete u nekoj od ovih rečenica, pozivam vas na jedno sasvim posebno mesto.

Pozivam vas u Coaching cafe, mesto gde ćemo uz kaficu ili čaj razgovarati o svemu. Gde ćemo životnim izazovima pristupiti na jedan sasvim drugačiji način. Umesto kukanja, potražićemo rešenja, umesto praznih priča i osuđivanja, podržaćemo jedni druge.
Program osmislila i vodi: Aleksandra Malić, profesionalni coach i NLP Master

Više informacija o Aleksandri:
Profesionalni sam coach i NLP Master, a istovremeno sam žena, domaćica, supruga, majka troje odrasle dece. Po struci sam ekonomista, ali me je ta struka pre nekoliko godina napustila, pa sam i ja napustila nju… zauvek. Sa 47 godina sam čvrsto odlučila da promenim profesiju. Otkrila sam svoj poziv, svrhu i misiju. Da pomažem ljudima da unaprede svoj život, da prevazilazeći probleme i izazove, postanu najbolja verzija sebe. Da budu u ljubavi sa sobom i svetom oko sebe i ostvare svoje najuzvišenije snove. Da usklađujući različite aspekte svog života postignu mir i harmoniju.

„Samo menjajući sebe možemo menjati svet oko sebe i sasvim malim, svakodnevnim, suptilnim promenama možemo ga učiniti lepšim mestom za život.“

Donacija za učešće: 1200 dinara
Broj mesta je ograničen, pa vas molimo da se na vreme prijavite na mail: aleksandra.malic@yahoo.com ili tel 062239168, kao i na br. tel. Holističkog centra „Put zdravlja“ 069/4933820 ili preko poruka naše stranice.

Više o Aleksandrinom radu možete saznati na stranici: https://www.facebook.com/AleksandraMalicCoaching/