Opis

🌐 Jedinstveni Online Kurs “SMEH KAO LEK” sa Oliverom Radovanović 💖

2 Nivoa 3 Meseca 12 Lekcija 24č Non Stop 84 Dana
+ 1 Poklon meditacija zdravlja na stalno uživanje

NEKA SMEH POSTANE VAŠA NAJBOLJA ZDRAVA NAVIKA

Naučite 👠 👞 korak po korak, kako smehom možete da poboljšate vaše zdravlje i postanete srećni i zadovoljni i to sve u udobnosti vašeg doma 🏡

Od 1. novembra – 24. januara ⚠️
❣️ NAPOMENA: Termin početka online kursa može biti bilo koji datum koji dogovorimo u koliko ne uspevate drugačije da se uklopite. ❣️
(Ne obraćati pažnju na datum isteka ovog događaja, FB nije prilagođen za odgovarajući period trajanja kursa.)
Uđete zdravi u novu 2020. godinu 💖

Za 12 nedelja i 84 dana kontinuiranog vežbanja sa Oliverom Radovanović – Smeh joga učiteljem i ekspertom za smeh, ovladaćete ovom tehnikom koja menja život.

🔄 Online kurs “Smeh je lek’’ se sastoji iz dva nivoa:

I – Osnovni nivo- u trajanju od 6 nedelja
II – Napredni nivo- u trajanju od 6 nedelja
+ Bonus meditacija ”Snaga osmeha”

I – OSNOVNI NIVO u trajanju od 6 nedelja, gde ćete naučiti Smeh joga disanje, istezanje i laganije smeh asane (vežbe smeha).
Vežbajte svakoga dana koliko god puta želite dnevno i tokom 42 dana ćete ući u kondiciju smejanja.
Svake nedelje biće vam dostavljen po jedan čas kojeg ćete uvežbavati tokom te nedelje, a onda će taj čas biti ukinut i vi ćete dobiti novi, i tako redom.

II – NAPREDNI NIVO u trajanju od 6 nedelje, u kojem se ponavljaju vežbe Smeh joga disanja i istezanja, a uvode se sve složenije vežbe sa smeha, tehnike dubokog disanja, četiri elementa radosti, meditacije…
Nastavite da vežbate svakoga dana kao u osnovnom nivou, koliko god puta želite tokom naredna 42 dana.

Ukoliko primenite ovu jednostavnu proceduru, vaše telo i vaš um će postići fiziološku promenu, stećićete novu, zdravu naviku, i više nikada nećete biti isti. Život će vam biti pun radosti, stvari ćete gledati sa vedrije strane i postaćete osoba puna ljubavi za sebe i svet oko vas.
Sve od vas zavisi.

👩👨 Kome je namenjen ovaj kurs ❓
Svima koji žele dapoboljšaju kvalitet svog života, svoje zdravlje, porodične, partnerske i poslovne odnose i da se osećaju bolje i srećnije …

♻️ Kako smeh može biti od koristi ❓
Naučno je dokazano da svakodnevno redovno smejanje, bar 15 minuta u kontinuitetu, za 6-8 nedelja dovodi do poboljšanja imuniteta.

Prilikom smejanja organizam izlazi iz stanja stresa jer nivo kortizola opada, dolazi do trenutnog izlučivanja neurotransmitera serotonina, noradrenalina, dopamina i endorfina – hormona sreće i zadovoljstva, što je nauka i dokazala. Menja se Ph tečnosti u organizmu, tako da one iz kiselih prelaze u bazne, a imunitet raste. Takodje se i nivo kiseonika u krvi značajno povećava, što je sve preduslov za zdrav i srećan život.
Sa samo 15 minuta smeha dnevno, održavamo zdravlje (preventiva) i isceljujemo bolesti (kurativa).
Smeh je, dakle, rešenje za zdrav život.

💊 Kako postići lekovito dejstvo smeha ❓
Da bi smeh bio lek, neophodno je da se smejemo 10-20 minuta u kontinuitetu svaki dan.
Uobičajeno je da se čovek smeje zbog humora ili komedije. To je smeh sa razlogom. A koliko prilika u toku dana imamo za smejanje i koliko dugo se smejemo? Ne baš često i ne baš dugo, već prepuštamo smeh slućaju – il’ se dogodi il’ se ne dogodi, najčešće se ne dogodi, zar ne?

Ali, naučno je dokazano da mozak ne prepoznaje razliku izmedju smeha sa razlogom i smeha bez razloga. U oba slučaja rezultat je isti, izlučivanje hormona sreće.
Medjutim, bezrazložni smeh mora da se nauči.
Postoji tehnika, Smeh joga kojom trajanje dužine smeha može da se produžava na lekovitih 10,15 ili 20 minuta. Po želji, čak i duže.
Mi vam nudimo upravo tu tehniku.

🎓 Naučite, korak po korak, da se smejete bez razloga i zakoračite u nova životna iskustva.

👉 Smeh je alat za postizanje vrhunske dobrobiti. ❤️ ⚕️🍀
Iskoristite ga. Samo vi to možete. 💪
Umesto vas to ne može niko da uradi. 🤗

🏆 Na kraju kursa ćete, kao zasluženu nagradu, dobiti meditaciju “Snaga osmeha” koja će vam ostati za trajnu upotrebu.

👩 VAŠ LIČNI COACH:
Olivera Radovanovic – “Holyveerra”, kako je od milošte zove njen učitelj i začetnik Laughter Yoge dr Madan Kataria, je svedok moći našeg unutrašnjeg potencijala za samoisceljenje kroz smeh, predsednik udruženja Smeh Joga Srbija, učitelj Laughter Yoge, internacionalni Laughter Ambassador, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu.

Više o učitelju na međunarodnom sajtu Smeh joge – http://laughteryoga.org/leader-profile/1719/
ili na sajtu udruženja http://smehjoga.rs/olivera-radovanovic/

Želja nam je da zajedno sa Vama smehom osnažimo svoje i tuđe živote, kroz smeh stvorimo pozitivno životno okruženje i tako damo svoj doprinos za dobrobit svih nas.

📞 INFRMACIJE: +381 62 263 755
✍️ PRIJAVA na mail: smehjoga.rs@gmail.com

ODLUČITE SE SMEJATI.
Neka smeh postane vaša nova najbolja zdrava navika❗

Smeh i ljubav,
#SmehJogaSrbija

#Zdravlje #Kurs #Online #Lek #Prevencija #Smeh #Joga #Srbija #Krvipritisak #Holesterol #Hipetrenzija #Dijabetes #Depresija #Srce #Pluća #Um #Duh #Duša #Trening