Opis

Online meditacije

Ciklus od 10 ONLINE vođenih i kanaliziranih meditacija, uvest će vas duboko u vašu podsvijest i otkriti vam vaše skrivene ili poznate strahove.

Moguće je da ćete vidjeti i prošle živote u kojima ste kreirali strah.

Bit ćete vođeni duhovnim energijama anđela, majstora i Božanske energije koja će vam pomoći da rasvijetlite ono što od vas skriva vaše Niže Ja i lakše ćete razumjeti uzroke i posljedice svojih strahova. Na taj način ćete ih lakše osloboditi iz svojih života.

Zašto 10 ciklusa? Jer strahovi mogu imati jako puno slojeva i potrebno je mnogo energetskog rada i spremnosti da se otpuste.

Svatko za sebe bira hoće li sudjelovati na jednoj, više ili na svim meditacijama. Nije uvjet da budete prisutni na svih deset no savjetujem da budete što češći.

Online meditacija vam omogućuje vrlo jednostavan pristup iz bilo kojeg dijela svijeta i iz topline, sigurnosti i udobnosti vašeg doma.

Energija vašeg i mog duhovnog vodstva bit će prisutna u vašem prostoru i djelovat će na oslobađanje blokiranih energija nazvanih strah.

Ovo je nešto što nemojte propustiti jer će djelovati duboko i temeljito.

Više o detaljima i jedan primjer online meditacije možete pronaći na linku:
www. sretniljudi.com/meditacija/

****
Organizator i voditelj meditacija:
Natalija Pavlaković, osnivač udruge sretni ljudi i škole metafizike.

Natalija u sebi nosi veliko i dugo dvadesetogodišnje iskustvo osobnog rasta što joj je omogućilo da danas bude katalizatorom promjena i transformacija energija u drugima koji žele njenu pomoć.

Kao svjesni kanal majstora Lady Nade, prošla je duboke i vrlo rigorozne treninge te duboke transformacije strahova, što joj omogućuje da s puno empatije, suosjećanja i osobnog iskustva pristupa ljudima koji joj se obrate za pomoć.