Opis

Iskusite jednu od naših popularnih radionica koja omogućuje snažnu prisutnost i duboku relaksaciju!

Mindful dan povlačenja (retreat dan) je prilika da odvojimo vrijeme samo za sebe, te ga provedemo u tišini i budnoj prisutnosti. U ovakvim periodima meditacije otkrivamo veću stabilnost i jasnoću koji nas uzemljuju i osnažuju, ali i upoznaju s dubljim aspektima mindfulness vještine.

Od čega se sastoji Mindful dan?

Tijekom 4h vježbamo biti u budnoj prisutnosti i tišini uz vođene mindfulness meditacije, svjesno kretanje i ispijanje čaja ili kave, a imamo i dio posvećen razgovoru i pitanjima. Radionica sadrži nekoliko kraćih pauza, kao i jedan duži predah od pola sata.

Tko može sudjelovati?

Ovaj Mindful dan povlačenja je sastavni dio MBSR Mindfulness tečaja u kojem sudjeluju svi polaznici tečaja (uključeno u cijenu programa). Sudjelovati mogu također i svi oni koji nisu sudjelovali u MBSR Mindfulness tečaju, a imaju iskustva u vježbanju mindfulness meditacije.

Cijena

Za polaznike MBSR Mindfulness tečaja jedno sudjelovanje je besplatno, a svaki sljedeći dolazak iznosi 100kn.

Za sve koji žele vježbati s nama, a nisu sudjelovali u MBSR Mindfulness tečaju, cijena je 150kn.

*OBAVEZNA PRIJAVA NA*
centarzamindfulness@gmail.com ili mob: 098 908 3405

Prostor ima kapacitet za ograničen broj ljudi, pa vas molimo da obavezno najavite svoj dolazak najkasnije do srijede (3 dana prije).

Voditelji tečaja su Ines Došen i dr. sc. Ivan Stublić, Mindfulness i MBSR instruktori s međunarodnim certifikatom AMT (Accredited MBSR Teacher) pri Mindful Academy International, Španjolska. U svom radu oslanjaju se na suvremenu metodiku podučavanja Mindfulnessa i MBSR Mindfulness programa prateći smjernice „Good Practice guideliness for Mindfulness-Based courses“ pri UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations. Više o voditeljima: https://mindfulness-idis.hr/o-nama/

Više o ostalim programima i aktivnostima Centra za Mindfulness IDIS pogledajte: www.mindfulness-idis.hr