Opis

Prijavite se za našu uvodnu radionicu Mindfulnessa!
Radionica će se održati 26.listopada 2019. godine na adresi Ribnjak 18, Zagreb.
Maksimalan broj prijavljenih polaznika je 10 stoga što prije rezervirajte svoje mjesto! Označite da dolazite te odgovorite na postavljeno pitanje. Ukoliko sva mjesta budu popunjena, obratite nam se putem poruke kako bismo provjerili postoji li mogućnost da se ipak uključite. Radionica je besplatna.
_______________________________
Više o samoj radionici:
Mindfulness je znanstveno dokazana metoda meditacije koja služi za održavanje stanja psihološke dobrobiti. Mindfulness možemo prevesti kao puna svjesnost, usredotočena svjesnost, usmjerena svjesnost, pomnost i znači obratiti pozornost na sebe, svoju psihu, tijelo, okolinu i donošenje odluka. Cilj mindfulness tehnika nije da osobi postane ugodno i da budu sretne, nego da dobiju sposobnost upravljanja sobom u svakodnevnom životu kroz osvještavanje emocija, stanja i ponašanja.

U uvodnoj radionici upoznati ćemo vas s osnovim pojmovima Mindfulnessa, poviješću i teorijskom osnovom.
Isprobati ćete nekoliko osnovnih vježbi poput osvještavanja svog tijela, disanja i senzacija.
Razgovarati ćemo o sreći, onim mislima koje vas gnjave svaki put kad se pokušate opustiti i potrebi da ponekad budemo i nešto što zapravo i nismo.
_______________________________
Od radionice možete očekivati nova znanja, iskustva, druženje u sigurnom okružju pod vodstvom dvije iskusne psihologinje FoxLaba. Prijavite se i provjerite kako možete živjeti život ne jurcajući kroz njega, nego s punom svjesnošću koračajući stazom koju ste sami odabrali.
Vidimo se!