Opis

Svi žele biti sretni, zar ne? Sreća je nešto čemu svakodnevno težimo, ali kao da nam je unatoč tome nedostižna. Mitovi o sreći su sveprisutni, daju nam lažnu ideju kako ostvariti sretan i ispunjen život. Uz malo vježbe možemo ih prepoznati i izbjeći upadanje u njihovu zamku.
Kako to da viši standard, dostupnost medicinskih usluga i razvijenost tehnologije nisu doveli do povećanog osjećaja sreće? Istraživanja nedvojbeno pokazuju da usprkos poboljšanju kvalitete života u današnje vrijeme nije došlo do proporcionalnog porasta zadovoljstva životom. Je li sreća uopće normalno stanje?
Izazovi današnjice kompleksne su prirode. Iako više ne moramo strahovati zbog grabežljivaca, nestašice hrane i blažih prirodnih nepogoda ipak stalno brinemo. Danas nas opterećuju usporedbe, kritike, fokus na onome što nedostaje, zamišljanje negativnih ishoda i događaja koji se vjerojatno nikada neće dogoditi.
Ipak donosimo vam dobre vijesti. Dokazano je da se 40% osjećaja sreće i zadovoljstva nalazi pod direktnom kontrolom naših misli i postupaka.

Radionica “Mitovi o sreći” idealna je ako želite saznati:
– Kako prepoznati i izbjeći zamke mitova o sreći?
– Što učiniti s neželjenim mislima i brigama koje vas svakodnevno opterećuju?
– Kako se snaći u svijetu koji Vas bombardira porukama “Budi sretan!”, “Misli pozitivno!”?
– Što možete učiniti da povećate razinu sreće?
– Što je mindfulness i kako Vam može pomoći?

Radionica obiluje praktičnim vježbama i održava se u malim skupinama.
Ne čekajte da sreća dođe sama od sebe i rezervirajte svoje mjesto već danas!

Detalji o provođenju radionice:

Radionica se održava 09.11.2019. u Novakovoj ulici br. 10 u prostorijama Privatne psihološke prakse KBT Opcija u vremenu od 16:00 – 20:00 sati. Cijena radionice je 250kn. Maksimalan broj polaznika je 20.