Opis

Ako želite da vam 2020. godina bude puna ljubavi, obilja, radosti, harminije, lijepih odnosa, dođite na ovu radionicu i kreirajte život kakav želite.
Recept koji smo Vam pripremili, sastoji se od tri dijela. Od vaših sastojaka, metode za pripremu i manifestacije koja donosi rezultate u stvarnost. Sve to upakirati ćemo u jedan menu i naručiti ga iz Kozmičke kuhinje kako bi sve bilo spremno da bude servirano na vašem stolu u 2020. godinu.

Provest ćemo uzbudljiva 4 sata učeći da stvaramo ono što zaista želimo u životu korištenjem alata i tehnika kojima ćemo vas podučiti. Na ovoj radionici koristimo sliku Univerzuma kao kozmičke kuhinje gdje možete da naručite što god želite, od uspjeha, karijere, skladnih odnosa, finanijskog obilja, srodnih duša….Kozmički kuhar će pripremiti sve narudžbe koje želite i sa radošću ih isporučiti vama.

– Naučit ćemo 8 osnovnih principa naručivanja koje možete promjenjivati na svim životnim područjima.

-Principe možete primjenjivati na posao, prosperitet, stanovanje, putovanja, prijateljstva

– Naučiti kako koristiti moć odluke i svjesne namjere

– Naučit ćemo kako se koristiti afirmacijama i vizualizacijama

-Naučit ćemo na koji način čistiti prošlost i obrisati stare stavke sa menua, one koje nam više ne trebaju.

-Naučit ćemo na koji način upotrebljavati svoju svijest u kreiranju života.

-Otkriti ćemo zašto su afirmacije, vizualizacije, misaone energije osjećaji najmoćnija kombinacija za ostvarivanje snova.

– Što kada nam kuhinja ponekad daje „limun“ a naručili ste “jagode“?

– Spoznati ćemo da smo svi moćni svjesni kreatori života i kako tu moć svaki dan zazivati da nam bude podrška na našem putu ostvarenja.

Zaslužujete živjeti život iz VAŠIH snova.

Vjerujem da ćete nakon ove predivne radionice otići kući sa moćnim alatima i metodama kojima ćete kreirati pozitivne rezultate u svom životu.
Važno je da se podsjetimo da je jednostavno biti u procesu kreiranja vlastititog života, svjesno ili nesvjesno, svakom mišlju, riječju ili djelom. Život možemo da posmatramo kao jednu čudesnu igru, kao jednu KOZMIČKU KUHINJU. Odemo u restoran, sjednemo, dođe konobar i mi naručimo jelo i piće koje želimo. Dok čekamo da nam se jelo u kozmičkoj kuhinju pripremi, mi sjedimo i uživamo. Sasvim sigurno ne idemo za konobarom i ne provjeravamo niti objašnjavamo kuharu na koji način da radi svoj posao, koje sastojke da upotrijebi te koje začine. Imamo povjerenja da će jelo stići. Ako život gledamo kao upravo takvu kuhinju u kojoj ima obilja za sve, onda se možemo opustiti i jednostavno osluškujući svoje potrebe i želje, naručimo ono što želimo da nam bude posluženo. Šef kozmičke kuhinje jedva čeka da nam isporuči najdraže jelo.

Heal Your Life® radionica „Naručivanje iz Kozmičke kuhinje“ zasnovana je na novoj knjizi Patricia J. Crane, Ph.D. „Naručivanje iz kozmičke kuhinje: osnovni vodič za moćne, blagotvorne afirmacije“ (Ordering From the Cosmic Kitchen: The Essential Guide to Powerful, Nourishing Affirmations) i mogu je voditi isključivo treneri po licenci Louise Hay koji su otkupili ovaj program.
.

Radi povećanog interesa i ograničenog broja polaznika potrebno je prijaviti se na vrijeme putem:maila: jasenka.zubac@smarteduca.hr ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika).

Datum i mjesto održavanja:

Rijeka, 27.10..2019., 17-21 sat, SMARTEDUCA Centar, Jedrarska 5/1. pokraj Gradske biblioteke.

Kolika je tvoja investicija za znanja koja ćeš trajno primjenjivati u svom životu?

Kotizacija za červerosatnu radionici iznosi 350,00 kn (puna cijena radionice je 450,00 kn) Mjesto se rezervira prijavom i uplatom na žiro račun. Broj mjesta je ograničen radi kvalitetnijeg rada sa svakim u grupi.

Voditelj seminara je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, iskustvom rada u velikim korporacijama i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je škole osobnog razvoja “Postani Majstor svog života”.

https://www.smarteduca.hr/osobne-edukacije/radionica