Opis

Materica je onaj deo nas koji sve nakupljeno što nam više ne služi, energetski i telesno, izbacuje iz nas. Ona nas čisti, ona nas obnavlja, ona se stara o nama. Ona nas voli.– Magdalena

❃ Yoni Spa Day – Dan samo za Nju i Tebe ❃
15.10. | 15.11. | 15.12.

Tema susreta 15.10. je Senzitivnost. Saznaćemo kako potiskujemo senzitivnost, kako je ohrabrujemo i šta ona za nas znači.
Tom prilikom ćemo koristiti Senzitivnu mešavinu bilja koja će podržati ceo proces.

Divno je da se posvetimo sebi, tako da smo napravili ovaj dogadjaj samo za vas. Potpuni ugodjaj i reset za um, telo i duh.

Prvo ćemo se posvetiti telu, kroz metode disanja i relaksacije ući ćemo u njega, povezaćemo se sa svojom matericom a onda krenuti u ceremoniju naparavanja.

Zajedno, u krugu, u dugim suknjama žene će doći u dodir sa lekovitom parom. Posle same ceromonije, dopustićemo da primimo isceljujuću moć pare biljaka tako što ćemo leći i dati sebi prostor i tišinu da upijemo njene blagodeti.

Zatim ćemo negovati naš um. Kroz špil “Sve sam to ja” koji sadrži 44 karata, 22 dualnosti ženske prirode, intuitivno ćemo izabrati sliku sa kojom se povežemo i onda raditi sa tim neintegrisanim parom polariteta. Kroz formu pitanja i smernica svaka žena će otključati riznicu svoje svesnosti jer Sve je to ona. Sve nas zove na Prihvatanje i Ljubav.

I na kraju ćemo okrepiti naš duh samim prisustvom žena u krugu, uz čaj Ratnica Svetlosti delićemo svoje duboke uvide, spoznaje kao i osećaje koji su se tokom cele ceromonije otvorili i probudili.

#kada: 15.10. od 18-21h
#cena: Rane prijave (do 05.10.) – 15e; Nakon 05.10. – 20e;
#mesto: The Poletrotter Center, Vojvode Prijezde 1 (Vračar).

*Rezervacije su OBAVEZNE jer je ugodjaj obezbedjen za sedam žena. Potvrdili ste rezervaciju ako ste do 10.09. uplatili polovinu iznosa na 115038169444336614, Telenor Banka

**NAPOMENA:
– Obavezno je poneti dugu suknju, radi same ceremonije naparavanja.
– Žene u ciklusu ne mogu raditi naparavanje.
– Ukoliko budete želele da nastavite sa praksom napravanja samostalno i u svom domu – na samom skupu moći ćete da odrediti sopstvenu biljnu kombinaciju namenjena nezi i potrebama vaše materice i dobićete instrukcije za samostalno korišćenje. Biljna mešavina za 6 sesija parom (mesec ipo dana nege) je 2500 dinara.

A evo i malog osvrta za žene koje se prvi put susreću sa ovim vidom nege:

❃ Šta je nega materice parom lekovitog bilja? ❃

To je neinvazivan, najsuptilniji način čišćenja vulve, vaginalnog kanala i materice. Sama para pokreće veću cirkulaciju unutar reproduktivnih organa, povećava prokrvljenost i aktivira proces čićenja i detoksikaciju cele regije. Blagotvorno utiče na balansiranje i otklonja višak koji je zaostao u kanalu vulve kao i zidu materice. Taj zaostatak od prethodnih menstrualnih ciklusa utiče na plodnost ali i na zdravlje same žene. Ovo je ujedno i vid lečenja ali i preventive, ovo je jednostavno nega materice.

❃ Koji su benefiti? ❃

– Povećana plodnost
– Regulacija menstruacije
– Ublaženi PMS simptomi
– Izbalansiran sekret
– Povećani libido
– Povećana prokrvljenost
– Lečenje infekcija
– Podizanje i suženje vaginalnog kanala
– Emocionalna izbalansiranost
– Relaksacija
– Bolji san

❃ O predavaču: ❃

Yoni Spa Day vodi Magdalena Veljković koja je pokrenula program “Ona je BlaŽena”. Ona je savetnik za revitalizaciju materice. Obuku i edukaciju je završila po programu Keli Garza. Zaljubljenik je u prirodu, život, biljke kao i moć ženske energije. Inače je trener i procesor spiritualne tehnike Duboki PEAT, učitelj je u Kundalini reiki.

Tekst koji je Magdalena pisala za Soulfood: http://soulfood.rs/materica-dom-zene/
Link do stranice: https://www.facebook.com/onajeblazena/