Opis

SATOVI YOGE ZA POTPUNE POČETNIKE

Ukoliko već dugo razmišljate, a ne znate od kud biste krenuli, ili imate dečka / mamu / brata / prijateljicu kojima oduševljeno pričate o yogi, ali oni nikako da se odluče – sada je pravo vrijeme za to!

Od ponedjeljka 9. rujna kreće novi ciklus naših ABC satova za potpune početnike U NOVIM TERMINIMA: ponedjeljkom i srijedom od 19:45 do 21:00, a od listopada i četvrtkom od 17:30 do 18:45!

Možete se priključiti u bilo kojem trenutku, no budući da smo odlučili ograničiti mjesta u početničkoj grupi kako bismo se što kvalitetnije posvetili svakom od polaznika, već sada možete rezervirati vaše mjesto!

Koncept ABC satova: na svakom satu se uz puno detalja proučava jedan od aspekata dinamične yoge kao što su: Pozdravi Suncu, Ujjayi dah, Bandhe, detalji osnovnih asana, prijelazi između položaja… a nakon svakog sata predviđeno je i 10 minuta za sva vaša pitanja i odgovore 🙂

Garantiramo vam da ćete već nakon prvih mjesec dana redovitog dolaska na satove moći uočiti fleksibilnije tijelo, bolje disanje, veselije raspoloženje i potpunu ovisnost o shavasani, posljednjem položaju na svakom yoga satu u kojem se uz vodstvo učitelja opuštate do neslućenih dubina 🙂

Kako bismo vas dodatno motivirali, ukoliko krenete u toku rujna, PRVIH MJESEC DANA vježbanja na ABC satovima plaćate po posebnoj cijeni od 200 kn za 8 mjesečnih dolazaka!
Ne morate biti ni potpuni početnici – ukoliko želite raditi na detaljima vaše prakse, ili vam trenutno pašu satovi nježnijeg intenziteta slobodno nam se pridružite!
Satove vode Koraljka i Nenad, naši certificirani GaiaYoga učitelji.

Za info o tome što vas očekuje prvi puta u yoga studiju slijedite ovdje: https://www.gaia-yoga.com/hr/raspored/vodic-kroz-vjezbanje.html

Više info i rezervacije: info@gaia-yoga.com