Opis

Nova je godina i ŽELITE NEŠTO PROMIJENITI U SVOM ŽIVOTU? Niste sigurni odakle bi krenuli, a još manje kako da ustrajete u onome što si zacrtate? Ne čeka vam se više da tamo jednog dana u nepoznatoj budućnosti počnete raditi na svojim željama? Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete KREIRATI ŽIVOT o kojem sanjate.

U tome će vam pomoći radionica PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU!

Isprobajte provjereni proces koji su u prethodnim godinama prošlo preko stotinu polaznika, evo što su rekli neki od njih:

„Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je jako oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. Četiri+ sati koliko traje radionica su prošla u trenu, od samog početka je bila vrlo interesantna, dinamična, pozitivna i koncept radionice je fantastično napravljen. Preporučila bi svima koji žele ostvariti svoje ciljeve da svakako odu na radionicu kod Ivane, jer kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala. Irena“

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.

Termini osnovne radionice su (trajanje 4,5h):
– Zagreb – srijeda 15.1.2020. u 17:30h
– Zagreb – ponedjeljak 27.1.2020. u 17:30h
– Zagreb – subota 1.2.2020.
Cijeli popis, ostale dojmove polaznika i nove termine možete naći na:
http://www.ivanastulic.com/radionica-plan-za-moju-najbolju-godinu
Ako želite doći, ali ne odgovara vam termin, ili ne želite raditi u grupi, moguć je i individualni rad, javite se za dogovor.

Osigurajte svoje mjesto. Broj polaznika je ograničen.
Prijave su obavezne, preko linka:
http://www.ivanastulic.com/radionica-plan-za-moju-najbolju-godinu

Voditeljica: Ivana Štulić, MSc in Applied Positive Psychology

Neka 2020. bude vaša najbolja godina! 🙂