Opis

Prvi od četiri modula našeg programa „Buđenje Boginje“ počinje u februaru u Zagrebu. Prijavite se i započnite put u središte sebe!

Kako izgleda program Buđenje Boginje?
Svakog meseca sprovodimo po jedan modul koji traje jedan dan.

15.2.2020 – 23.5.2020.
(četiri dana od 10 do 18 h)

Ukupno imamo četiri modula koji se nadovezuju jedan na drugi:

1. modul (15. februar) : Određujemo kojem arhetipu boginje pripadate i otkrivamo zašto je to važno za vas i kako vas određuje. Potom razbijamo strahove koji vas udaljavaju od življenja u punoći vašeg arhetipa.

2. modul (15. mart): Ispunjavamo svoje srce i celo svoje biće ljubavlju. Otkrivamo zašto je ona ključ svega.

3. modul (28. mart): Spuštamo svest u karlicu i otkrivamo intuiciju, kreativnost, senzualnost… Budimo životnu energiju u kukovima.

4. modul (23. maj): Prelazimo u više dimenzije, povezujemo se sa svetlošću i otkrivamo načine da pored sebe, osnažujemo i druge žene.

Sve u svemu – ništa ne boli, naprotiv – odnosi bolove.

Krenite u februaru na naš program u Zagrebu i svakog od naredna četiri meseca posvetite jedan dan – sebi. Postoji li bolja osoba kojoj možete da darujete barem dva od ukupno 30 dana?

Šta radimo na programu Buđenje Boginje?

Uživamo, smejemo se, otkrivamo, sanjarimo, učimo, povezujemo se… I još mnogo toga.
Koristimo psihološke i spiritualističke tehnike, i svaki put nam vreme sa Boginjama proleti.

Razmišljate da li je ovaj program za vas? Evo šta možete da uradite:

1. Možete da nam pišete ili da nas pozovete i da nas pitate sve što želite.

2. Možete da pitate svoju intuiciju da li je ovo pravi program za vas. Ona će vas uvek nepogrešivo odvesti tamo gde je potrebno.

3. Možda poznajete neku damu za koju mislite da je ovo pravi program – sestru, majku, jetrvu prijateljicu, koleginicu, komšinicu, svekrvu… Pošaljite joj link i poziv na ovaj program – možda ste baš vi veza koja je potrebna da bi ove energije stigle do nje.

Da ne zaboravimo, primamo i muškarce koji žele da osveste svoju žensku stranu (jer svako od nas ima i mušku i žensku energiju u sebi). Dakle, poziv možete poslati i njima. Svi su dobrodošli!

Ko je Boginja?
Boginja je svaka žena svesna svoje ženske energije.
Mi vam na programu pomažemo da se podsetite da ona živi u vama. Od prvog dana vašeg rođenja. Dobro, možda čak i od malo ranije… 🙂

Zašto je važno biti Boginja u svom svetu?
Zato što je to naša prava suština. Život mimo toga je nekako – životarenje, po malo gubljenje dragocenih resursa koji su nam dati. A ti resursi su prelepi – intuicija, kreativnost, senzualnost – sve prelepi blagoslovi koje je grehota da ne koristimo. Jer, uz njih je život mnogo, mnogo lakši.

Šta Boginja donosi vama, a šta ljudima oko vas?
Citiraćemo žene koje su završile naš program, ali i članove njihovih porodica:

„Teško sam pronašla Boginju u sebi jer je nisam videla. Ali sada, kad je ja vidim svi je vide.”
Marija M.
„Sada kada je moja žena Boginja, i ja se osećam kao bog“. Suprug jedne od naših Boginja

Ako vas zanimaju neki od utisaka u video formatu, možete pogledati izjave naših Boginja na You Tube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=gy-SHZwPGEI.

Ko vodi program?
Program vode Goga Balaban i Svetlana Dragutinović.

Goga Balaban je osnivač Curriculum Vitae Centra iz Novog Sada koji već nekoliko godina vodi žene u srećniji život kroz program Buđenje Boginje, jogu, i druga predavanja za buđenje svesnosti. Kreator je sopstvenog Free spirit koncepta u razvoju duhovnosti “vraćajući” ženama Boginje u svakodnevni život. Autorka je knjige “Buđenje Boginje”, life poeta, autor bloga, srećna žena, majka, Boginja u svom svetu.

Svetlana Dragutinović je psiholog u Curriculum Vitae Centru, proučavalac novih trendova u razvoju psihologije sa posebnim interesovanjem za energetsku i arhetipsku psihologiju. U toku dugogodišnje prakse, izdvojila je kao najsvrsishodnije iskustvo, rad sa devojkama i ženama na prevazilaženju kriza u odnosima sa partnerom, upravljanju emocijama, proučavanje funkcionalnih i nefunkcionalnih partnerskih odnosa, prevazilaženju tuge, ljubomore i besa, podizanje samopouzdanja. Iako je kreator nekoliko grupnih programa, najviše radi na ženskoj seksualnosti i pored bogatog znanja i prakse, najveći uspeh postiže zahvaljujući svojoj intuiciju u radu.

Koliko košta program?
Cena za jedan modul je 100 eura, odnosno 400 eura za sva četiri modula.

Ovaj program nosi sa sobom vrlo posebnu vrstu rada i zato su grupe ograničene brojem polaznika. Prijavite se na vreme i probudite Boginju u sebi!

Čekamo vas u Zagrebu da zajedno započnemo jedno divno putovanje.