Opis

Otvoren čas prakse Bereginja ~ za svaku ženu koja bi da se upozna sa ovom dubokom, blagotvornom ženskom praksom, i za one koje su prošle obuku ali žele da je opet radimo zaJedno.

Sila Bereginja je sinteza najefikasnijih tehnika ženske slavenske prakse sjedinjenih sa večitim stremljenjima čoveka – za zdravljem, ljubavlju, skladom, mirom, duhovnošću, domom, zaštitom, decom, razvojem, stvaralaštvom, nadahnućem, bogatstvom.

Ova praksa pomaže ženama da ispune svoju sudbinu. Osim toga, pomaže da se očiste i prošire energetski kanali, povećava samopoštovanje i psihološku stabilnost, pomaže u održavanju zdravlja žene, olakšava trudnoću i porođaj, jača memoriju predaka.
U srcu ovog plesa postavljene su određene pozicije tela koje ojačavaju fizičko zdravlje žena i pomažu im da ispune svoje snove i težnje.

Zasniva se na nekoliko činilaca – niz pokreta, namera i psiholoških postavki, svetom značenju pokreta, snazi narodnih simbola i njihovim odnosom sa položajem tela u prostoru, svetskim izgledom gimnastike, rasporedom energetskih centara, fizikalnoj terapiji, aktivaciji sa praksom „genetskog sećanja“, kao i načela rada sa energijom. Sve ovo zajedno pomaže da se poboljša svoj karakter i ponašanje, i kao rezultat toga promeni i odnos drugih oko sebe. Dobijamo ono što zalužujemo. Koje seme / akcije posejemo, takve rezultate / događaje ćemo primiti.

Uzemljenost, stabilnost, smirenost i ravnoteža, osnaženost, sigurnost u sebe, otvorenost, opuštenost, protočnost unutrašnje, stvaralačke vatre, zdrave granice, gracioznost i elegancija pokreta, gestova, hoda i držanja, dublji odnos s intuicijom i svojom seksualnošću… i još mnogo toga što nam Bereginje donose, a što će svaka osetiti već pri prvom izvođenju vežbi ♥

Krug vodi Zvezdana Hrastolika, dula, voditeljica ženske slavenske prakse “Sila Bereginja”, voditeljica ženske prakse koja uključuje disanje, pokret i glas, putujuća umetnica i učiteljica ručnih radova. Godinu dana posvećeno istražuje snagu žene, kroz razne obuke i radionice. Učestvuje i vodi Ženske Krugove i radionice sa ciljem osvešćenja, oslobođenja, čišćenja, isceljenja, snaženja i saživljavanja sa zdravim ženskim principom.

Poželjno je obući udobnu, prostranu suknju ili haljinu od prirodnih materijala, u kojoj se može lako kretati ♥ Bereginje se mogu raditi u suknji ili haljini bilo koje dužine, ali za one koji prvi put rade najzgodnija je dužina do kolena 🙂

INFO I PRIJAVE
Prijave OBAVEZNE na mail zvelfelf@gmail.com, ili u inboks Звездана Храстолика

Mesta su ograničena. Za prijave do 25.10. cena je 1.300 dinara, za prijave nakon 25.10. cena je 1.500 dinara.