Opis

Upoznajte sebe na zanimljiv način!
Upoznajte svoje unutrašnje dete i preko njega upoznajte sebe!
Spoznajte modele funkcionisanja u raznim životnim situacijama i u odnosima sa drugim ljudima!

Sa svakim ko je važan u našem životu sklapamo nešto što se simbolično zove SVETI UGOVOR. Zato je važno da upoznamo sebe kroz jezik simbola na najzanimljiviji način.

Cilj ove radionice je da PREPOZNATE sebe i druge ljude koji su vam važni, što će vam pomoći da RAZUMETE i sebe i njih.

Rad na sebi je teška rabota. Ali, ako upoznamo sebe, to može biti pesma… Veliko olakšanje. Videti sebe kroz svoj ego, kroz ono što vrednujemo, kroz to kako nas drugi vide, kroz to kako naš posao utiče na naše zdravlje, šta radimo sa onim što dobijamo od drugih, kako izlazimo na kraj sa pitanjima duhovnog, koji su naši najveći potencijali, naš pogled na svet, odnos prema drugima i ono najvažnije – šta se dešava sa nesvesnim u nama.

Predvideti budućnost ne možemo, ali ako osvestimo nesvesno u nama, otvaramo potencijal za dobru budućnost.

Na radionici ćete se upoznati sa onim što je isto kod svih i onim što nas razdvaja od drugih… Saznaćete kroz ARHETIPSKU KARTU POREKLA ko ste vi sa onim što ste dobili od roditelja, predaka, onim što ste dobili od prijatelja sa kojima se družite, i onim što ste naučili iz pozitivnih i negativnih situacija u životu.

Ali, sa svojim arhetipima se možete i ,,igrati”. Praviti EMOTIVNE, PARTNERSKE, SITUACIONE, FINANSIJSKE KARTE, kada vaši arhetipi menjaju mesto i govore vam šta treba da promenite da biste bili uspešni u oblasti u kojoj to najviše želite.

Podstaći će vas da napravite ključne promene u svom životu. Kao podrška promenama, može se iskristalisati kombinacija biljnih esencija koja pomaže da lakše napravite promene koje želite. One deluju najviše na emotivnom i mentalnom nivou, a preko emotivnog i mentalnog – i na fizičko zdravlje. Potpuno su individualne.

Autorka radionice predstaviće sebe kroz svoju arhetipsku kartu porekla, ali i kroz situacionu kartu koja joj je pomogla da sa osmehom prebrodi tešku životnu situaciju u kojoj se našla.

Radionica se inače može održavati individualno (mnogi ljudi izradu ove karte doživljavaju kao isuviše intiman čin da bi to delili sa drugim ljudima), ali se može održavati i u paru ili grupi.

Radionicu vodi Mirela Komnenović, prof. klavira, homeopata i floriterapeut.

Redovna cena učešća: 3.000 dinara. Ovog puta važi povlašćena cena za inicijalni susret: samo 1.000 dinara.

Prijave su obavezne na tel. 069/4933820 ili preko poruka na našoj stranici.