Opis

Dođite na satove vođene mindfulness meditacije, vježbajte uz instruktore s 20 godina iskustva i otkrijte urođenu sposobnost svjesnog, otvorenog i radosnog življenja!

VJEŽBANJE JE BESPLATNO!

KOME SU NAMIJENJENI SATOVI MEDITACIJE?
Svima koji su zainteresirani naučiti mindfulness meditacije, kao i onima koji već meditiraju, a žele podršku u redovitom vježbanju mindfulness vještina.

ZAŠTO MEDITIRATI?
Mindfulness meditacija vas dovodi u prirodnu uzemljenost, osviještenost tijela, sabranost i budnu prisutnost. Znanstvena istraživanja pokazuju da meditiranje pomaže smanjenju stresa, osnaživanju sposobnosti svjesnog upravljanja vlastitim mislima i emocijama te poboljšava kvalitetu življenja.

SEKULARNI PRISTUP
Mindfulness meditacija je prvenstveno vježbanje njegovanja svjesne pažnje te upoznavanja sebe i vlastitih obrazaca ponašanja. Zbog svojeg nereligijskog karaktera i znanstveno potvrđenih dobrobiti za osnaživanje fizičkog i psihičkog imuniteta, mindfulness meditacija se posljednjih 20 godina na Zapadu sustavno uvodi u bolnice, obrazovne institucije, kao i u poslovno okruženje.

CIJENA – Vježbanje je besplatno!

OBAVEZNA PRIJAVA dolaska najkasnije 1 dan ranije na: centarzamindfulness@gmail.com ili mob: 098 908 3405

Voditelji tečaja su Ines Došen i dr. sc. Ivan Stublić, Mindfulness i MBSR instruktori s međunarodnim certifikatom AMT (Accredited MBSR Teacher) pri Mindful Academy International, Španjolska. U svom radu oslanjaju se na suvremenu metodiku podučavanja Mindfulnessa i MBSR Mindfulness programa prateći smjernice „Good Practice guideliness for Mindfulness-Based courses“ pri UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations. Više o voditeljima: https://mindfulness-idis.hr/o-nama/

Više o ostalim programima i aktivnostima Centra za Mindfulness IDIS pogledajte: www.mindfulness-idis.hr