Opis

LEPA, NEŽNA, JAKA, SRETNA, OPUŠTENA, USPEŠNA I OSTVARENA ŽENA – Kako to postići? I to sa lakoćom?
Kako zablistati u svom punom sjaju? Kako pleniti svojom lepotom i harizmom? Kozmetički tretmani, Botox & Co mogu osvežiti kožu i ispeglati bore, ali ne mogu dati onaj sjaj i blistavost, koji dolazi iznutra i koji predstavlja „ono nešto“ što svaku ženu može da učini neodoljivom.

🌸 O tajnama buđenja te unutrašnje lepote i blistavog izgleda govore stara istočna učenja. Prema njima to je moguće ostvariti ako se pozabavimo najjačom životnom energijom u telu. Kada se napravi protok te životne energije, pored neodoljivog izgleda, oslobađa se i velika unutrašnja snaga i životni ciljevi se ostvaruju sa još većom lakoćom.

U tim učenjima se na telo gleda kao na hram duše i poklanja mu se velika pažnja. O svom telu kao žene često puta mislimo da puno toga znamo. Ali koliko i da znamo, uvek ima nečega što možemo još da doznamo.

Žensko telo je puno tajni. Otkrivajući te tajne možemo svom telu udahnuti novu vitalnost i energiju.

Telo ima svoju sopstvenu inteligenciju i sve pamti. Pamti svaku našu emociju, još dok smo bili u majčinoj utrobi, sve do sadašnjeg trenutka, pamti i mile i nemile događaje, pamti kako smo se mi sa njime ponašali, pamti kako su se drugi sa njime ponašali… To je sve skladirano u ćelijama našeg tela.

Dobra vest je da:
– sa telom možemo da naučimo kako da komuniciramo
– ako je potrebno, “pamćenje tela” može da se promeni 💥. Može da se napiše njegova nova istorija 🌞
I tako telo i duša mogu zaigrati svoj prelepi valcer, čije se čari osete u svim aspektima života:
– povećanju unutarnje snage i ljubavi prema sebi
– poboljšanju emotivnih odnosa
– ostvarenju svoje životne svrhe
– dolazak do svoje esencije

Kada se sa ljubavlju dodirne sopstvena esencija, žena procveta i iznutra i spolja, a život počinje da joj se menja u svim oblastima i to u željenem pravcu.

⏩ Ako želiš da kao žena otkriješ svoju pravu lepotu, dođeš u kontakt sa svojom iskonskom snagom i zablistaš u svom punom sjaju, izvoli na seminar za žene “SNAGA ŽENE“. Ovaj seminar bi trebalo da prođe svaka žena. On ima isceljujući karakter za dušu i telo žene, budi veliku životnu radost i pravi je eliksir lepote i vitalnosti.

Seminar se održava od 08.11. do 10.11.2019 u Joga studiju Hipokrat u Novom Sadu, Stratimirovićeva 6.

Cena ovog seminara je 390 eura.
Za uplate do 25.10.2019 cena je 360 eura.
Broj mesta je ograničen.
Prijavljivanje je na: office@lens.co.at
Nakon izvršene prijave se dobijaju podaci za uplatu.

Moje ime je Sonja Simonovska. Živim i radim u Beču, osnivačica sam Programa LENS (Lakoća življenja – ENergija – Sreća), držim seminare, obuke i online programe, autorica sam knjiga.
Više o meni: https://www.lens.co.at/o-sonji/

‼🌹Ovo je JEDINSTVENI seminar ove vrste na našim prostorima. Održava se samo jednom godišnje. Znajući iz sopstvenog iskustva koliko ovaj seminar ima značaja za duhovno i telesno zdravlje svake žene, želim da omogućim svim zainteresovanim ženama da se lakše odluče na ovaj važan korak i ulog u sebe. Zato sam uvela da za ovaj seminar postoji GARANCIJA vraćanja novca:

Ako Ti se seminar ne dopadne iz bilo kog razloga, ili na kraju seminara smatraš da nisi dobila ono šta si želela, dobijaš ceo iznos seminara natrag. (Nadam se da ne smeta što se obraćam na TI).

Radujem se Tvom prisustvu 🙂