Opis

SHAKTI YOGA MEDITACIJA
vikend tečaj sa Barbarom Jukopilom

Želite naučiti meditirati?
Već ste isprobali neke vidove meditacije, ponešto znate, no i dalje vas zbunjuje? Osjećate li da vaša dosadašnja praksa meditacije ne daje rezultate?
Jesen je vrijeme transformacije i povlačenja prema unutra – pravi trenutak da započnete sa svojom praksom Shakti Yoga meditacije!

Uobičajena nam je praksa ujutro se otuširati, redovito čistiti prostor u kojem živimo ili radimo, svaki dan oprati zube, ali – kako očistiti svoj um od svakodnevnih impresija i stresova?
Shakti Yoga meditacija jednostavan je alat kojim, koristeći drevno vedsko znanje mantri, bez napora otpuštamo sve mentalne vrtnje i stresove koji su pohranjeni u dubokoj podsvijesti, te svoj život činimo kvalitetnijim, boljim, sretnijim.

Meditacija je tehnika koja nam omogućava da dođemo u kontakt sa svojim stvarnim “ja”. Iz tog kontakta možemo dobiti jako puno: moguće nam je otpustiti stresove, dobiti puno nove energije, vratiti osjećaj osobne snage, probuditi izvor radosti i kreativnosti, povećati ljubav koja postoji u našim životima te biti zdravi na svim razinama.

Na ovom vikend tečaju, osim tehnike i znanja o samostalnom načinu meditiranja, dobivate i svoju OSOBNU MANTRU, kako biste mogli krenuti na ovo uzbudljivo putovanje.
Osim toga naučit ćete tri dodatne tehnike: protiv ljutnje, protiv depresije te kako otpustiti negativne emocije i senzacije u tijelu.

RASPORED VIKENDA:
Subota 16.11. od 10:00 do 13:00
Nedjelja 17.11. od 11:00 do 13:00 // od 15:00 do 17:00

Ova radionica vrijedi kao dio GaiaYoga TT300 programa (5 sati)

Za upit o cijenama / detaljima / rezervacije:

info@gaia-yoga.com // 091 560 0363 (Barbara)

O Barbari:
Barbara je certificirana učiteljica Shakti yoga meditacij te certificirana učiteljica joge (RYT 200) koja je svoju obuku završila u GaiaYoga školi. Tamo trenutno završava i 500-satnu obuku te vodi satove vinyase, Bowspringa i prenatalne joge.
Od 2010. predano i sa srcem vježba dinamične stilove joge, a od 2012. meditacija postaje neizostavan dio njezinog života te se nastavlja educirati i u tom smjeru, sa željom da strast prema meditaciji dijeli s drugima. Svoju edukaciju za učiteljicu meditacije završila je s učiteljicom Anandom Vdović (www.anandasart.com).