Opis

Škola Gonga u Srbiji – Jedan čovek – jedan Gong!

U ovoj jedinstvenoj školi Gonga u Srbiji ćete imati mogućnost da upoznate, osetite i naučite da svirate taj sveti instrument GONG. Imaćemo 20 gongova i svako od vas će stvarno naučiti da svira gong. SVAKI UČENIK ĆE IMATI SVOJ GONG ZA OBUKU! Za sviranje Gonga nije potrebno muzičko predznanje, već odgovarajući pristup i pre svega poštovanje prema tom drevnom instrumentu, koji proizvodi zvuk Univerzuma. Dočarajte sami sebi iskustvo Univerzuma!

Yogi Bhajan je govorio da nijedan um ne moze da izdrži duže od minuta kada sluša Gong, um se smiruje, misli odlaze, a vaša duša se stapa sa Univerzumom. Savladavanjem osnovnih tehnika sviranja moći ćete pre svega svirati za sebe i otkriti novi put svog duhovnog razvoja, a zatim ćete i drugima moći da pružite božanstveno iskustvo svih dobrobiti ovog instrumenta.

U ovu drugu po redu u Srbiji školu Gonga osim početnika mogu doći i ljudi koji već imaju iskustva i žele da unaprede svoja znanja. Retke su škole u svetu koje imaju mogućnost da obezbede 20 gongova za obuku . Naučićete pravilan pristup Gongu, imaćete priliku da učite i vežbate osnovne tehnike na Gongovima različitih tradicija, s posebnim naglaskom na Paiste planetarne i tradicionalne kineske Gongove vrhunskog kvaliteta.
Gong Centar Prema Vama iz Zagreba je jedinstven u našem regionu po svojoj kolekciji koja trenutno sadrži 25 Gongova – Paiste planetarne Gongove, Wind, Chau, Bao, nepalski Gong, najbolje i najcenjenije u celom svetu…
Maksimalan broj učesnika je 20.

Učitelj Gonga – Silvana Leskovar
Organizator- Danica Cvetkovic
Cena 240 eura
Za ostale informacije obratite se Danici Cvetkovic
tel 064 316 6654
ili pisite na danicacvetkovic7@gmail.com