Opis

Uz današnji tempo i sve obaveze koje imamo vrlo često smo na autopilotu. Stvari nam se događaju slučajno ili iz automatizma, a rezultat je da je naš život “OK”. U isto vrijeme u nama postoje možda i pomalo zaboravljeni snovi za koje kao da nemamo vremena. Te snove da bi se ostvarili potrebno je aktivirati. Kao što u restaurantu u kojem služe buffet jelo nećete dobiti svoje željeno jelo sa menija ako ga ne naručite, tako je i sa životom.
Čeznete za smislenijim poslom na kojem ćete aktivirati svoje talente i biti na adekvatan način plaćeni.
Želite dublji, ispunjavajući odnos sa partnerom?
Toliko dugo sanjate putovanje na mjesto iz svojih snova?
Voljeli biste se bolje osjećati u svojem tijelu?
To su sve različita područja vašeg života u kojima postoji prostor za rast i promjenu. Život nam priča kroz te čežnje i nezadovoljstva i poziva nas da se pokrenemo. Osjećate to, znate to, ali uvijek vam se nešto nađe na putu i nekako se vrtite u krugu.
Kroz tri ove radionice podsjetit ćete se svojih snova, oblikovat ćete kristalno jasnu viziju života koji biste željeli živjeti i upoznati se s osnovnim alatima ostvarenja svojih ciljeva. Vrijeme će vam proći vrlo brzo i otići ćete s radionice osvježeni, insipirirani i pune pokretačke energije.
Ponekad je jedna odluka dovoljna da promjeni naše živote zauvijek. Ova radionica može biti takva odluka.
Sve što trebate uložiti u ovu radionicu je vaše vrijeme i dobra volja. Radionica je besplatna i radim ju kao podršku pozitivnim promjenama u zajednici. Donacije za pokrivanje troškova prostora od 70kn su dobrodošle i možete ih uplatiti na IBAN Sensa Vive HR7524840081103202600

Broj mjesta je limitiran pa zainteresirane molim da obavezno rezerviraju svoje mjesto slijedeći link na web stranici
www.sensaviva.com
ili mailom na info@sensaviva.com
Navedite svoje ime, prezime, broj mobitela i email adresu. U slučaju dodatnih pitanja možete se javiti na 091/177 7770