Opis

TIBETAN HEALING BOWLS FOR ENERGY RE-BALANCING

Pozivamo vas da nam se pridružite U PETAK 15.11. u 19:30 (nakon Yin Yoge) na fantastičnom zvučnom putovanju sa Nevenom Nikolić, prekrasnom yogini i našom dragom prijateljicom iz Beograda.

Zvuk je u različitim kulturama i tradicijama poznat kao alat za iscjeljenje već tisućama godina: mantre u Aziji, Icaro (iscjeljujuće melodije) u centralnoj i južnoj Americi… frekvencije koje imaju cilj dovesti do potpune ravnoteže, ekspanzije svijesti, unutrašnje tišine.

Različite frekvencije proizvedene instrumentima tijekom zvučne kupke dokazano utječu na moždane valove: Beta valovi (koji se javljaju u budnom stanju) se mijenjaju u alfa valove (koji se javljaju kada smo opušteni), često i u theta valove (koji se javljaju u dubokoj meditaciji) ili čak delta valove (kada je moguće i iscjeljenje).

Sound healing može poboljšati stanje različitih oboljenja, kao što su Autizam – Depresija – Anksioznost – Poremećaj pažnje – PTSP – Različiti bolovi u tijelu… Također može potaknuti jasnoću u umu i osećaj uravnoteženja – duboko opuštanje – poboljšanu memoriju i koncentraciju – kvalitetniji san – snažniji imunitet – razvijeniju kreativnost – pojačanu pažnju i svijest o sebi i okolini…

Ovaj zvučni tretman je pasivno iskustvo, ali osoba istovremeno i sudjeluje u njemu: pasivni aspekt se ogleda kroz relaksaciju i duboko opuštanje koji omogućuju polazniku da se otvori i postane receptor za zvuk. Tada osoba preuzima učešće u tretmanu tako što svjesno sluša i upija sve vibracije i različite tonove, što ga dovodi do povišenog stanja svijesti, potpunog mira i tišine ili čak duboke meditacije.

Nije potrebno prethodno iskustvo, zvučna kupka je za sve!
POTREBNA REZERVACIJA na info@gaia-yoga.com
Donacija: 60 kn

Što još reći osim… DOBRODOŠLI na ovo čarobno putovanje u svijet zvuka i dubokog mira – nas je oduševilo!

PS. Nevena ovog puta nudi i individualne tretmane energetskog rebalansiranja vibracijama tibetanskih zdjela u sljedećim terminima:
petak 15.11. od 12:00 do 16:00 / subota 16.11. od 14:00 do 18:00
Rezervacije termina: info@gaia-yoga.com

*******************
Nevena Bio:

Nevena Nikolić Nensi rođena je u Valjevu. Diplomirala na Akademiji muzičke umjetnosti (muzički izvođač, flautista) u Beogradu 2008. godine sa prosjekom 9.69. Već kao apsolvent počinje raditi kao profesor flaute u muzičkim školama, aktivno svira u komornim orkestrima… Nakon par godina rada, počinje njen snažan interes za istočnjačke tehnike samospoznaje i samorealizacije. Više godina volontira u humanitarnoj organizaciji Umijeća življenja Srbija, drži uvodna predavanja o pranajamama i razlicitim tehnikama disanja i relaksacije. 2015. dobiva certifikat za završenih 200 sati obuke za instruktora joge u Alakhyog školi za jogu, Rišikeš (Indija). Iste godine odlazi na višemjesečno povlačenje u tišinu, gdje nakon iskustava duboke meditacije i susretanja sa tišinom svog sepstva dobija certifikat i blagoslov svoje učiteljice Anande Vdović za podučavanje Vedske Meditacije.

Meditacija postaje okosnica i fokus njenih djelatnosti, stoga otvara prvi joga studio u svom rodnom gradu, aktivno drži tečajeve i radionice Vedske Meditacije u Beogradu i širom Srbije te nastavlja sa proučavanjem različitih tehnika iscjeljivanja i duhovnog razvoja.

Muzika ipak ne izlazi iz sfere njenog interesa: počinje sa proučavanjem iscjeljujućih zvukova tibetanskih zdjela i njihovog terapeutskog djelovanja na ljudsko biće te završava edukaciju sa tibetanskim zdjelama.
Od 2018. prestaje sa radom u školi i potpuno se posvećuje širenju stečenih znanja i iskustava, podučavanju i naravno, usavršavanju, proširivanju i razvijanju svojih vlastitih potencijala i talenata.