Opis

Sreća nije slučajna: Otvoreno predavanje i radionica

” Niko nije na pogrešnom mestu da se oslobodi. Svi imamo sve što je potrebno da budemo sretni gde god da se nalazimo.” – Byron Katie

Još nisam susrela osobu koja ne bi želela biti srećna, u svim okolnostima. Sreću najčešće uporno, od užurbanosti zadihano i većinom bezuspešno tražimo izvana, zaboravljajući da se ona skriva u nama i da nam stoga put do nje valja prokričiti iznutra. Sve što postignemo na unutarnjem planu samo se od sebe preslikava na van; naš život i naši odnosi verno odražavaju nas same, sve što nosimo u sebi.

Rad Byron Katie je način da se iskreno pogledamo u ogledalo i kroz odraz koji ugledamo shvatimo šta nam tačno valja promeniti kako bismo uklonili unutrašnje prepreke koje stoje na putu našoj sreći, kreativnosti i ličnoj moći.

Eckhart Tolle je rekao: “Rad Byron Katie je veliki blagoslov za našu planetu. On je kao laserski oštar mač koji prodire kroz iluzije i omogućava vam da sami prepoznate večnu suštinu vašeg bića.”

Neki od benefita koje nam Rad nudi jesu:
– kontakt sa našom unutrašnjom mudrošću koja ima sve odgovore koji su nam potrebni,
– preispitivanje i oslobađanje od stresnih misli, strahova i negativnih uverenja,
– oslobađanje od osećaja krivice i praštanje sebi i drugima,
– isceljivanje odnosa,
– jasnoća misli i stoga, lakše i svesnije donošenje odluka,
– jačanje samopouzdanja,
– postizanje više lične slobode, prisutnosti i kreativnosti.

Mi smo ljubav. Ako ne stojimo na mestu ljubavi i ne izražavamo je slobodno, ne možemo se osećati dobro u vlastitoj koži. Rad nam pomaže da se svim onim što nas muči pozabavimo na veoma efikasan način i vraća nas na mesto ljubavi i saosećanja, za sebe i druge. Ostavlja nas jasnog uma i otvorenog srca, srećnije i slobodnije. Zato vredi pokloniti mu vremena i pažnje.
Dođite da zajedno prođemo kroz proces Rada na radionici za srećniji život, jer sreća nije slučajna!

Prvih sat vremena je predavanje otvorenog tipa, besplatno za sve zainteresovane. Na predavanje se nastavlja radionica.

Kada: 30.11. od 11-15h
Kotizacija za radionicu: 30 EUR
Lokacija: Vojvode Prijezde 1, The Poletrotter Center (Vračar)

* Rezervacija su OBAVEZNE jer je broj mesta ograničen. Potvrdili ste rezervaciju ako ste do 18.11. uplatili polovinu iznosa na
115038169444336614, Telenor Banka

Voditeljica radionice:
Snježana Đokić, fasilitatorka za Rad Byron Katie, holistička terapeutkinja i instruktorka posebne vrste intuitivnog plesa za oslobađanje bloklirane emocionalne energije.
Nakon što je sama iskusila duboko transformišuću prirodu i potencijal ove metode, Snježana je intenzivnu Školu za Rad pod vodstvom Byron Katie završila u Ojai, Kalifornija.
Prethodno, završila je Ekonomski fakultet u Rijeci, magisterij iz marketinga u Londonu i doktorat iz iste oblasti u Beogradu. Članica je Instituta za Rad Byron Katie, u okviru kojeg sistematski produbljuje vlastita saznanja i praksu Rada, dok istovremeno pomaže drugima da čine to isto. Nakon godinu dana intenzivnog bavljenja Radom, imala je čast i milost da služi kao član osoblja- ekipe za narednu Školu za Rad Byron Katie, održanu u Nemačkoj.

Osnivač je Holističkog centra Ananda iz Banjaluke, čija je misija promovisati holizam kroz rad na balansu uma, duha i tela. Iza nje stoje godine rada na sebi i potreba da nađe vlastite odgovore na pitanja duhovne prirode koji su je tokom godina odveli na mnoga putovanja širom sveta i potakli da upozna razne metode rada na sebi, ali (najvažnije!) odveli su je i tamo gde se nalaze svi odgovori – do kontakta sa vlastitom unutranšnjom mudrošću.

Iskustva sa Snježaninih radioinica: “Sa velikom lakoćom, na sofisticiran i stručan način Snježana me je vodila u dubine i kutke moje duše i podsvesti. Uz jedno početno pitanje na listu papira, na temu koju sam odabrala i poniranje u dubinu sebe kroz suze i smeh, na lak način sam došla do spoznaje šta je smetnja za živeti jedan ispunjen i srećan život. Spoznaja je bila o tome koja UVERENJA su pogrešna, a kojima sebe sputavam u postizanju željenih ciljeva te odakle potiču. Radosna vest je da koliko lako spoznate šta je smetnja, još lakše i brže se iste i oslobađate i otvarate sebi vrata za življenje svog ispunjenijeg i srećnijeg života. Svima vama koji želite da spoznate sebe, dubinu i kutke svoje duše kako biste sa lakoćom stizali do ostvarenja svojih snova i ciljeva toplo preporučujem Rad Byron Katie sa Snježanom Đokić, kako individualni tako i grupni – njene Radionice.“

Više o Byron Katie, njenom životu i njenoj dubokoj tehnici lične transformacije i slobode možete pronaći na: www.thework.com i www.byronkatie.com.